fredag 6. februar 2009

Trenger ikke menn til oppussing ;)

Da er det en sliten og trøtt Fru Luna som sitter i senga og blogger, og spiser kvelds. Det har væt en utrulig lang dag... Ting tar jo dobbelt så lang tid når man gjør ting alene! Mannen opererte kneet i januar og kan ikke hjelpe meg.

Fant ut at det var lurt å pusse ned en bjelke i taket og trappa, før jeg vasker tak og vegger, som forberedelese for selve malingen. Den nye pussemaskinen fungerte utmerket, men det var utrulig mange krinker og kroker som måtte pusses for hand. Før pussingen måtte jeg vaske alt med trevask, og så vaske det vekk igjen. Guuuud, for en lang prosess det ble! Smøre på vaskemiddel, vaske det av, pusse med maskin, pusse for hånd, støvsuge alt, tørke støv med våt klut... Også har man ikke engang startet med to strøk kvistlakk, grunning og flere strøk med maling!

Den pussemaskinen var forresten så kraftig at den støvla hele leiligheten, så alt måtte støvsuges og vaskes.

Vel, i morgen tidlig må tak og vegger vaskes, så håper jeg at jeg rekker to strøk maling før jeg tar kvelden. Og på søndag kan soverom 1 og 2 tømmes for stueting! Gleder meg :) Så går det vel noen dager før jeg tar soverommet ;)

God natt!

p.s. Jeg så at det nå har vært 999 besøkende på bloggen min :) Snart 1000! Det er koselig :)

2 kommentarer:

Bdicte sa...

Å herregud, æ e svett bare av å lese dette.....e sjeleglad for at huset e ferdig!!!! Eller ei list her og der, men ihvertfall ingen maling og pussing!!

Ha en herlig lørdag!

Fru Luna sa...

Ja du e heldig du ;) Det skal bli lenge til vi starte på et husprosjekt...

God helg!