tirsdag 3. februar 2009

Min nye venn :)Denne ergonomiske pussemaskinen fra Black & Decker, håper jeg vi bli min nye gode venn fremover. Jeg skal pusse salongbord, spisebord og stoler, trapp, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, pluss div kommoder... Jobben blir nok MYE lettere ved hjelp av denne lille saken :) Også var den på halv pris og kostet bare 300 kr ;)

Mens jeg var på Byggevarebutikken, så jeg også dette baderommsettet som vil passe godt inn i min nye hvite stil :)


For å kjøre bilden varm mens man var på farten, dro jeg også innom Fretex og plukket med meg disse små tingene:


Rammene skal males hvite:

Ellers er det fremdeles kaos her i huset, men jeg har fått malt to strøk maling på veggene inne på kontoret. Taket skal males i morgen (vet at det er omvendt rekkefølge...), for vi brukte lang tid på å bli enige om glansen på malingen. Jeg har også kjøpt inn maling til stue, kjøkken og hall. Det blir neste prosjekt!
Nå blir det tv-titting resten av kvelden på tv2. Er spent på om "Da damene dro" blir en suksess. God kveld!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Så effektiv du er, blir helt imponert jeg altså! Du må legge et innlegg om hvordan pussemasina fungerer etterhvert.. Vi skal ha vekk 3 lag GAMMEL maling på noen tømmervegger her inne, så må ha et effektivt verktøy!

Ha en god kveld!

Marias skriblerier sa...

Takk for bidraget ditt i sitatkonkurransen min! Vet du hva, jeg tror jammen jeg skal bruke et av de du skrev i våre bryllupsinvitasjoner også.. De var sååå fine! Gifter meg til sommeren!

Fru Luna sa...

"Huset med det rare..": Jeg regner med at jeg får testa maskinen ut en gang i neste uke og da skal jeg avlegge rapport til deg ;) Hvis jeg glemmer deg, må du minne meg på det :)

"Maria": Så gøy at du likte sitatene :) De passer utmerket til bryllupsinvitasjoner! Jeg hadde sitatet i midten, på venstre side i invitasjonen og hadde en bord (heter det de mon tro, ble usikker plutselig...?) over og under sitatet. Lykke til med bryllupsplanleggingen :)

Chanette sa...

Hei hei og tusen takk for koselig kommentar hos oss :)
Ser du og liker og pusse opp litt ja, så mye fint du fant på loppemarked. Tallerkenhylle har jeg letet så lenge etter men har enda ikke vært heldig og finne en. Syns det ble veldig stilig med det serveringsbordet som nattbord. Ble litt anderledes og det er jo gøy, veldig fint var det og :)
Jeg bruker for det meste jotun oljemaling, halvblank på møbler og diverse. Ellers har jeg matt på alle vegger. Jeg titter innom igjen :)
Ha en fortsatt fin kveld!

Fru Luna sa...

Takk selv for koselig kommentar Bomull :) Jeg var i himmelen da jeg fant en tallerkenhylle til 30 kr! Det er den beste følelsen i verden å gjøre et kupp ;) Tusen takk for svar på malingsspørsmålet! Jeg synes det er vanskelig som "førstegangs" maler, å finne ut hvilken hvitfarge og glans som blir den rette her i huset. Så det blir prøve og evt feilemetoden, men krysser fingrene for at valgene jeg har tatt er de rette :P
Velkommen tilbake! God kveld!