torsdag 19. februar 2009

Lille speil på veggen der...


Dette speilet kjøpte jeg på salg i forrige uke, men det trengte litt maling før jeg ble helt fornøyd. Etter to strøk med blank hvitmaling, ble resultatet slik :) Jeg mangler de fire bildene som skal henge på sidene, men de er bestilt og kommer forhåpenligvis denne uken. Speilet har fått en på soverommet vårt.


Så blankt og hvitt ble speilet :)Før-bildet, da var speilet eggehvit:
Ha en fin kveld folkens! Jeg skal male litt før jeg hopper til køys :)

14 kommentarer:

Crinoline sa...

Du er virkelig effektiv,så mye du har malt den siste tiden. Fint har du pyntet speilet også,og pusen er litt jålete.

Fru Luna sa...

Takk :) Ja det blir litt maling når hele leiligheten skal forvandles, hehe ;) Og han Rasmus har mange feminine trekker, sånn går det med kastrerte hankatter!

Besta sa...

Så flink du har vært, speilet ble virkelig fin.

Else sa...

Nydelig. :)

Fru Luna sa...

Takk :)

Photo-Me-Life sa...

Det ble superkoselig:) Der må du jo nesten ha brudebilder:) Så det bare for meg her jeg sitter. Nå vasker jeg hus og klokka er snart 01 på natta...sukk

Fru Luna sa...

Hehe... Brudebilder er bestilt ;) Så det er de jeg venter på denne uken...

Photo-Me-Life sa...

Må nok vaske:) Hehe..men har bare gulvene igjen så er jeg klar. Men burde kanskje fått meg litt søvn...så jeg har mye å gå på i morgen.

Karna sa...

Flott speil du har fått fatt i.....Konsollbordet med kryssbein har jeg kjøpt hos Alvøen interiør for mange år siden, det smale med små kryss har jeg kjøpt hos Havna interiør for et år siden....

Herskapelig shabby sa...

Ja, her vil jeg følge med også! Første jeg så da jeg åpnet bloggen din var jo "puta" mi jo :) Vet ikke om du har sett det, men har nylig lagt inn et innlegg med den puta ;) Linker deg jeg, så går jeg ikke glipp av noe!

Spilet var aldeles nydelig!!

God helg!

Herskapelig shabby sa...

Eller, er det et sengeteppe du har kanskje... Uansett, veldig min smak :))

Eli sa...

Koselig hylle du har fått deg,og en nydelig katt.Ha en fin helg.

Hulda sa...

Så flott blogg du har! Takk for hilsen, så kunne jeg finne deg her. :) Virkelig et spesielt sted du bor på. Har vært flere ganger i Tromsø, mannen min er derfra, men vet ikke helt hvor denne drømmefabrikken din ligger. :) Nydelig speil du har ordna, og så flott konsollbord! Linker til deg!

Anonym sa...

for et nydelig speil, hvor kjøpte du det? :)