onsdag 4. februar 2009

Ferdig med kontoret/gjesterommet :)

Da har taket fått to strøk maling, og prosjekt "oppussing av kontoret", kan avsluttes i morgen. Det gjenstår bare litt fiksing av lister, for litt maling ble revet med når vi tok bort maskeringsteipen. Jeg har også utsatt malingen av listene rundt døra og vinduet, det tar jeg når alle vegger og tak er malt. Men i morgen kan vi flytte "rotet" tilbake inn på rommet og starte med neste rom...

Er forresten ekstremt fornøyd med fargevalget, hvitfargen 0500-s ble bare helt perfekt! Så frisk og fin... Gleder meg til at resten av leiligheten får samme farge :)

Maling av taket ble litt mer vanskelig enn jeg hadde trodd... Jeg blir fort sliten i nakken! Er det noen som har tips og råd å gi meg, for å lette på arbeidet?

Nå skal jeg bare nyte resten av kvelden og bare slappe av.

God kveld!

3 kommentarer:

Solveig sa...

Hei:)
Kjempe fin blogg du har!
Så spennende, gøy med oppussing.. Men litt kjedlig med alt rote det medfører,men det er verdt det når man er ferdig:)

Bruker du sånn forlenger skaft da? Eller de lange penslene som er veldig greie til tak lister ol.?
Nydelig soverom dere har!

Fru Luna sa...

Hei Solveig! Takk for komplimentene, det setter jeg pris på :)
Det skal bli utrulig deilig når alt er ferdig, og jeg gleder meg til å finne en plass til alle de nyinnkjøpte tingene, som bare ligger og venter i poser og esker.
Vi har kjøpt inn to forlengende skafter, og det hadde vi ikke klart oss uten ;)

Solveig sa...

Hei igjen:)
Skjønner du gleder deg til å bli ferdig med malings jobben.. Men på en måte er det jo sjarmerende med denne tiden også, for når den er ferdig blir det nokk en stund til neste gang;) Selv om jeg er en "stress maler" selv, tenker kun på maling, å når man kan ta neste strøk gjør jeg det,uansett tidspunkt:)
Det var bra da, det blir bedre for nakke å rygg det. Koppen, og service er fra Skeidar ja! En bursdags gave fra svigermor:)
Joda, det er da ganske godt å sette male jobben til andre. Men samtidig følte jeg det ble litt "ekstra" rot når jeg ryddet etter ham, å ikke etter meg selv.. Hehe;)

Likte det at du hadde det bordet som nattbord, har ønsket meg et slikt et selv. Men har ikke plass til det:S