søndag 22. februar 2009

Da er en lang maledag over og jeg er sliten og klar for senga. I dag var det vindu- og dørkarmer som ble vasket, pusset og malt to ganger. Resultatet ble faktisk ikke så verst ;) Er overrasket over alt jeg får til! Hi hi :P Gleder meg sånn til få på plass alle listene, og endelig få hengt opp gardinene igjen. Har jo levd uten gardiner og lister i over to uker nå...

Til uken håper jeg å bli ferdig med å male det siste strøket på alle de små tingene som ligger strødd på kontorgulvet, starte malingen av speilkommoden (som er spaklet og klar for pussing), og kanskje få startet jobben med å lage en luke oppe på loftet, slik at jeg endelig kan se min nye lysekrone henge i stua. Det siste gleder jeg meg noe så sinnsykt til :D

Ellers har jeg en del ting som skal spraymales, gardiner til sengehimmel som må syes, bilder som må rammes inn og henges opp, speil som må få noen strøk maling og henges opp.... Ja listen er lang ;)

Til slutt er det trappen, kjøkken- og badinnredning og de store møblene som skal males. Og ja, må ikke glemme de innvendige dørene må pusses og males... Er det noen som føler for å male sammen med meg ;)

Ja ja, jeg blir nå ferdig til slutt og det er veldig motiverende å se alle endringene underveis. Og det er absolutt verdt det, dette har jeg ventet lenge på :)

God natt!

3 kommentarer:

Bdicte sa...

Herregud, æ blir søkksvett bare av å lese dette innlegget....
Men det e klart det blir flott tilslutt:))

Måtte ånden henge på dæ i lang tid framover!!

Anonym sa...

Lykke til med dine prosjekt:)

Fru Luna sa...

Takk :) Trenger vel litt oppmuntring for å komme helt i mål ;)