mandag 16. februar 2009

Drømmefabrikken

Drømmefabrikk har vært mitt hjem i over 8 år nå og jeg stortrives. Det skal til og med bli ennå bedre, når alle de innvendige prosjektene blir ferdige... Jeg har mange drømmer og ønsker for Drømmefabrikken, men ting tar litt tid, selv om jeg er utålmodig og helst skulle vært ferdig i går ;)

Det beste med Drømmefabrikken er takhøyden og loftstua, som er bonusrommet her i leiligheten. Vet forresten ikke om jeg noen gang skal klare å venne meg til å bo med normal takhøyde igjen! Jeg elsker at det er så åpent og luftig...

En annen ting jeg liker, er utsikten. Jeg bor så høyt oppe, og det er ingenting som sperrer for utsikten mot havet og fastlandet. Det er ikke alle som kan stå på kjøkkenet og lage mat, mens de ser Hurtigruten seile forbi.

2 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Jeg er faktisk litt misunnelig. Slike fabrikklokaler må være en drøm å bo i, å du har jo en veldig fin utsikt du også. Takhøyde er viktig syns jeg for å føle man får luft. Har en bra takhøyde her hvor jeg bor men jeg er rimelig sikker på at du har det litt mer luftig enn meg.

Det er sååå artig å vite at jeg kan se bygget ditt fra akkurat her hvor jeg sitter og blogger, da er du "midt i glæfsa".

Fru Luna sa...

Du har det ikke så verst du heller ;) Ja det er artig å sitte her i sofaen å blogge, mens jeg ser lysekrona di skinne ;)