onsdag 25. februar 2009

En pakke har kommet..

I dag har vi fått opp lister rundt dører og vinduer, og gardinene har endelig kommet på plass igjen i stua :) Det var utrulig deilig!!! Tre uker uten lister og gardiner er leeeeenge.

Så hvit ble vinduene og listene etter noen runder med malekosten:


Det kom det også en etterlengtet pakke i dag, fra IKEA :) I pakken lå det div småting:


Denne lysekronen skal henge over spisebordet. Den er ganske kjedelig som den er, så den må "pimpes" opp ;) Monterte den sammen tidligere i dag, men den var skjev... Så ingen bilder av den i dag.


Hvite gardiner til soveromsvinduet og sengehimmelen:

Lysslukker må man ha...:


Lys til bokhyllen på kontoret:


Jeg har også fått malt siste strøk med maling på noen rammer og hyller. Så snart får jeg vel noen bilder opp på de hviiiite veggene!

8 kommentarer:

Else sa...

Godt at pakken e kommet fram. Så dumt at lysekrona va skjev, kan det fikses på?

Fru Luna sa...

Det kan den helt sikkert ;)

Anonym sa...

heldiggrisen med vara fra ikea.. eg å svigersøss skal kjøre til happaranda i mai ;) gler meg.. ser alltid no smart hos en eller anna, å alltid sir dem at det kommer fra ikea, så dit må eg :)

Crinoline sa...

Så fint det har blitt,du har virkelig stått på.

Hege Berge Andreassen sa...

Så masse fint!
Glede mæ tel å se kordan det blir når du får d opp.. :)

Men du, ka du betalte i frakt? Og kordan vara e d man kan bestille i en sånn litenpakke!??

Fru Luna sa...

Æ fikk ho mamma til å kjøpe tingan og sende de ;) Ellers hadde man sikkert måtte ha betalt 3000 kr el noe sånt...

Men det e jo nån studenta her i Tromsæ som har gått sammen om å lage en bedrift som tar inn bestillinga fra folk som vil kjøpe noe fra IKEA og sender en felles bestilling nedover, slik at porto/frakt blir delt på alle som har lagt inn bestilling. Så det kan jo være en billig løsning for oss her oppe :)

Anonym sa...

Hallo Linda.. så koselig å treffe noen hjemmefra...Så du bor i den gamle lærfabrikken, ja..der har æ vandra mye i min ungdom.. men det var før den blei renovert:o))) Loftan der var bare helt utrolig.. håper de har bevart takbjelkan..

Det er ikke så dyrt med frakt fra IKEA.. har fått frakta masse møbla opp i min tid der.. kom en hel lastebil en gang.. 2750,- kom frakta på.. det samme da vi kjøpte kjøkken til hytta med hvitevaran.. men det er ikke alt man får handle på nettet;((

Nei kos dæ du i gamlebyen..

Hilsen mæ her i Danmark

Photo-Me-Life sa...

Hehe, det som slo meg var at ingen vil tørre innvitere meg eller Caroline på middag etter det der innlegget:) Jeg har en artig matepisode til, kanskje den burde fått plass i bloggen, hehe:)