torsdag 5. februar 2009

Kjøkkenet og stua før oppussingen

Da er stua tilbake til normalen. Alle kontorsakene har kommet seg på rett plass igjen. Jeg måtte benytte anledningen til å ta noen siste bilder av stua, kjøkken og trappa, før kaoset starter igjen. Alle vegger og tak skal males, samt dører og vinduer. Alle furumøbler SKAL også males hvitt!

Stua, "spisestua" og kjøkken er i en åpen løsning:

(Speilet skal stå i gangen. Det fikk sitt tredje strøk med hvitmaling i går.)

(Speil og aviskurv har jeg funnet på miljøbutikken, der de selg ting andre har kastet. Har malt begge to selv, og det var utrulig krevende å male den aviskurven!)

(Vi er veldig stolte av TVèn i dette huset. Vi fikk den av svigers i bryllupsgave, og var en etterlengte ting i huset (spesielt for mannen ;-)). Før hadde vi en "antikk" tv, (en stor klumpete sak).

(Jeg ser utrulig frem til å få satt opp lysekronen over stuebordet, og få bort saken i kroken, som er praktisk, men stygg!!)

(Dør inn til kontoret/gjesterommet og trappa opp til loftstua)

(Trappa skal males! Sittehengekøye kjøpt på et market i Nicaragua. CD skapene til høyre skal stå oppe på loftet, jeg har et stort speil som egentlig skal stå der. Må bare få opp noen gipsplugger først, for sist jeg kjøpte et stort speil, klarte den ene katta å tippe over speilet, slik at det deiset i gulvet og ble knust.)

(Skapene på kjøkkenet er ekstra høye, noe som gir ekstra lagringsplass. Men jeg må bruke stige for å nå hylle nr tre og oppover! Gleder meg til å få malt de hvite og få byttet ut hengslene.)

Det var en liten titt på hvordan tingenes tilstand er i dag :)
Nå skal jeg kose meg med kostymedramaet Tudurs på NRK3. God kveld!

2 kommentarer:

Bakketun sa...

Så koselig dere har det hjemme:)

Ønsker deg en super helg.

klem

Fru Luna sa...

Takk for det! Koseligere skal det bli, må lære meg litt om styling ;)
God helg alle sammen!