søndag 8. februar 2009

Ny karriere som maler?

Jeg er blitt rene malemesteren! Kosten/rullen går i en forrykende fart over vegg og tak, jeg har virkelig begynt å få dreisen på det ;) Alt man ikke kan lære seg når man bare må :) Men der er ikke den enkleste tingen å male et tak som er over tre meter høyt... Må rette opp et par ting på andre strøket i morgen.

Vi lever fremdeles i en hybeltilværelse på soverommet, for det går nemlig ikke så fort å male to strøk på vegger og tak. Men det nærmer seg og motivasjonen øker i takt med hvert malestrøk. Det kommer til å bli så fantastisk fint når alt er ferdig, for allerede nå ser det mye bedre ut!
I dag er der jo morsdag og siden jeg selv ikke er mor, kan jeg bare vise hva jeg selv har gitt til min mor. Kortet har jeg laget selv og gaven ble kjøpt inn på en av mine mange turer på Interiørland, i det siste ;)

I fjor på morsdagen, ble jeg og Hr Luna offisielt forlovet. Vi holdt forlovelsen hemmelig i noen uker, for vi ønsket å vente til selveste morsdagen med å fortelle nyheten. Vi ville nemlig ha mødrene våres som vitner. Bryllupet fant sted i høst, på selveste 10 års dagen våres :D

Da kaller sengen på meg...

God natt!

(Hva er det som skjer? Halve innlegget ble borte!!!)

3 kommentarer:

Else sa...

Godt æ vet kem æ skal ringe neste gang det skal males hjemme. :)

E den lykkelig eier av kort og gave. :) Tusen takk.

pepperkverna sa...

SÅ flott å bo i gammel fabrikk! Blir spennende å se mer.

Christine Louise sa...

Ja, det er fra Bohus :) Jeg ønsker meg et til :) De er så lekre og enkle :)
Grattis med et års forlovelse da :)

Klem fra meg..