tirsdag 17. februar 2009

Konsollbordet er ferdig :)

Yes, da er konsollbordet ferdigmalt og montert sammen :) Er superfornøyd med resultatet og min egen innsats! Bordet har blitt vasket, pussset, vasket igjen, og fått to strøk hvitmaling med høy glans... Den har fått en plass i gangen, men vi får se etterhvert om den får en ny plass eller ikke. Magefølelsen sier at den blir værende der hvor den er, så jeg er nå på utkikk etter et bilde jeg kan ha over bordet.

Her er noen bilder fra testrunden i går kveld:
Måtte ta med dette bildet også, slik at dere kan se hvor hvit og glansfullt bordet faktisk er blitt:


Her er noen før-bilder, da var det "gråhvit" og var 100% matt:
Jeg våknet forresten opp med en høyrehånd jeg ikke fikk åpnet! Det tar visst litt på å male så mye... Men jeg har min egen "Snåsamann" i familien, som kunne fikse hånda over telefonen :) Så nå blir det kanskje mer maling i løpet av dagen.
Vindus- og dørlistene fikk ett strøk maling i går, og det ligger masse småting ferdig grunnet på kontorgulvet, som bare venter på malekosten. Og min kjære speilkommode blir kanskje klar til å males i løpet av denne uken :)
Jeg var en tur innom noen bruktbutikker i dag og fikk med meg noen godsaker hjem. De blir vist frem senere ;) Jeg har en lur plan for de...

6 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Det der ble knallfint. Jeg er også en som irriterer meg på slike gråhvitfarger på møbler. Går fint på puter og pledd men på møbler må det være HVITT!
Great job!!!

Verandasol sa...

Åhhh det ble utolig fint! Proff malerjobb ;)

Else sa...

E kjempeimponert. Du vet kor du skal dra å male når du e ferdig med dine prosjekt hjemme. :) Glede mæ til å komme å se resultatet en dag.

Fru Luna sa...

Tusen takk jenter :)

Anonym sa...

kjæmpefint!!!
bare gler meg til det blir loppis igjen, sånn at eg kan finne meg ett konsollbord, som åsså skal bli ett førnuftig databord :) uvane dette med å sitte i soffan med pc-en på fanget :)

Klem!

Anonym sa...

Kjempefin blogg du har:)