lørdag 28. februar 2009

Lysdekorasjon


Denne lysdekorasjonen laget jeg i ettermiddag. Den består av et brett fra Jysk, tre stk kubbelys fra Nille, hjerter fra Panduro, som er festet med hvit hyssing, lysmansjetter til 3 kroner (!) stk på Nille, fjær fra hobbybutikk og tre perlekors fra Kremmerhuset til 10 kr stk. Jeg er veldig fornøyd med min først skikkelige lysdekorasjon :)
Det ble også noen englevinger på meg på Kremmerhuset... Her er en av de på den nye hylla i stua:


Sånn ser hylla ut i kveld :)


Jeg har funnet ut at de nye krystallknottene fra Lisbeth Dahl, skal settes på skapdørene på kjøkkenet og badet. Jeg trenger da 14 nye knotter. Var innom butikken i dag for å høre om de kunne bestille inn flere til meg. Jeg får svar til uken, så kryss fingre og tær for meg ;) Her er et bilde fra en testrunde på en malt planke:


Da har mannen akkurat kommet inn døren hjemme og vi skal ha en rolig lørdagskveld forran tvèn. Jeg har hatt en trivelig dag, og har trasket rundt i byen i 4 timer og bare kost meg :) I morgen håper jeg vi får hengt opp sengehimmelen, festet er nemlig ferdigmalt :D Nå skal jeg heie på Maria Haukaas Storeng, på svensk MGP.

Til slutt vil jeg bare takk for alle de hyggelige kommentarene, de setter jeg stor pris på :)

8 kommentarer:

Else sa...

Så flink du e. Du vise stadig nye talenta. Stolt av dæ. :) Du fikk skryt av bloggen din i går på facebook chat. Kan se etter sånne knotta her også om du ikke får tak i flere i Tromsø.

Ser at du har kjøpt planta også.

Bdicte sa...

Kjempefin!!

Æ va også på kremmerhuset idag, rart vi ikkje gikk på hverandre, hehe!

Kos dæ!

Anonym sa...

Hei Linda. Æ må nu rose dæ for alt arbeid du har hadd. Det ble kjempe fint. Glæde mæ til å komme på besøk å beundre. Tove.

Hulda sa...

Så flott det så ut på hylla, stilig med englevingene, ga liksom prikken over i-en. :) Likte også godt brettet med lysene. Det er gøy med noe nytt.

Photo-Me-Life sa...

Skålene kjøpte jeg på Sandvika storsenter i Bærum. Dem har hatt dem nede på polarsenteret, men i går da jeg var der hadde dem bare 2 stk igjen og de var røde til popconr

Frk Mille sa...

Så nydelig lysdekorasjon du har laget. Flotte og stemmnigsfulle bilder.

Christine Louise sa...

Kjempe flink er du :)
Lysfatet ble kjempe fint :)
Dette må du fortsette med :)

Klem fra meg :)

VillaVanilje sa...

utrolig koselig på brettet ditt, flott blogg har du også:) mange fine bilder som gor skikkelig hjemmekoselig følelse !