lørdag 14. februar 2009

3 kolonner???

Jeg får det bare ikke til... Noen som har en teskje til meg? ;) Prøvde meg på denne http://www.zimbio.com/Free+Blogger+Beta+Template/articles/40/Create+three+column+Blogger+template, men må melde pass allerede ved starten! Hva og hvor skal man kopiere og klippe inn? Den første teksten eller andre... Det er så irriterende å ikke forstå seg på slike datating!!! Dere skulle ha sett hvor jeg slet med å få til en teller. Den jeg har nå fikk jeg utrulig nok til, husker ikke hvordan, men den er stygg og skulle vært byttet ut!

Hmm, litt sent å prøve seg på ting man ikke kan...

God natt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, hvis det er noen trøst så har jeg enda ikke klart å få inn noen teller på siden min! Har prøvd i litt for mange timer til at det "lønner" seg..

Fru Luna sa...

Hvorfor skal det være så vanskelig, "river seg i håret"!

Crinoline sa...

Kan dessverre ikke hjelpe deg, har lyst til å ha tre kolonner,men tør ikke begynne og mekke med det av redsel for å slette alt. Tror NIB hadde en forklaring på dette tidligere,men den har du kanskje sett?Lykke til.

Helene sa...

Godt det ikke bare er meg som har litt problemer meg dette. Ga heilt opp rett å slett. Har prøvd flere plasser :( Fin blogg du har!!!

Photo-Me-Life sa...

Helt enig, telleren jeg hadde før som du har nå. Om du ser på min teller og syns den er fin kan du få den her: http://susnet.se/

Fru Luna sa...

Mister man besøkstallet man har hatt til nå, når man bytter teller?