fredag 12. februar 2010

Oppussing kjøkken: del 3

På tide med en kjøkkenoppdatering?

 

På onsdag malte jeg og mamma det siste strøket med maling på selve kjøkkeninnredningen (dørene skal spraymales). Til sammen har det blitt to runder med kvistlakk, ett strøk med grunnmaling og tre strøk med hvitmalingen 0500. 

Som dere ser så mangler vi fremdeles dørene til innredningen. De skal spraymales hvite med en sprøytepistol fra Bosch. Alt av forarbeid (vasking, pussing, kvistlakkering og grunning) er unnagjort, men det er usikkert når selve spraymalingen kan skje. Så dere (og JEG!) må smøre dere med tålmodighet!

Det er pussing hvor kraftfull tankenes kraft kan være. Sist lørdag kom jeg over noen taklamper (med spotter) som jeg kunne tenke meg både til kjøkkenet, badet og gjesterommet, og tror dere ikke de var på 40 % salg denne uken :) Nå henger det en ny lampe på kjøkkenet og gjesterommet, og den siste lampen henges opp når badet er ferdigmalt. Jeg kan nesten ikke vente med å få skapdørene på kjøkkenet på plass og se hvordan hele pakken med nymalt innredning og ny belysning kommer til å se ut!

Gud hvor glad jeg er for at jeg gang på gang er en optimist i forhold til hvor mye arbeid et slikt prosjekt krever... Tror det må være samme egenskapen som gjør at kvinner glemmer hvor vonde fødsler egentlig er ;) 

To viljesterke damer kan også flytte fjell! Jeg og mamma har begge to våre helsemessige utfordringer, men viljen til å lykkes overgår alle disse. Se bare hva vi har klart å få til den siste uken! Selv om jeg har tilbringt de siste to dagene loddrett på sofaen, så er sluttresultatet verdt det. Litt svette og tårer har jo ikke tatt livet av noen ;)

Tusen takk til verdens snilleste mamma, for all hjelpen du har bistått med den siste uken!!! Uten deg vet jeg ikke når jeg hadde fått startet på dette prosjektet... Man kan ikke sette noen pris på slik arbeidsinnsats og moralsk støtte :) P.s. Du er hjertelig velkommen nedover igjen så snart som mulig, har mange prosjekter igjen vet du ;)

God helg!

13 kommentarer:

Christina Mari sa...

Godt å ha snille mammaer. Blir nok kjempe fint det der.
Ha en vidre fin kveld.
Klem fra Christina.

victoria (huset i byen) sa...

De snille mammaene er gode å ha, de stiller opp med det de kan....
Ser kjempe flott ut, og blir nok lekkert når dørene og det siste stæsjet kommer på....
Ha en super helg vennen
klem victoria

Mitt Hvite Skattkammer sa...

Hei på deg :o)

Jeg har meg en liten bloggtur i dag
og da kom jeg altså over denne flotte bloggen din.

Jeg har lagt deg til min bloggliste siden jeg likte bloggen din så godt
og jeg håper og kunne komme igjen på besøk til deg.

Klem Babsy

Else sa...

Bare hyggelig. Hvis du vaske maleklærne mine, e æ klar for nye oppdrag. :)

Crinoline sa...

For en jobb dere har gjort.Godt å ha hjelp av en snill mamma.Ja,det er virkelig godt vi ikke vet hvor mye jobb det er på forhånd.Kjøkkenet blir lyst og lekkert.God helg til deg.Klem

Maria sa...

Jeg likte virkelig bloggen din, det er sjelden jeg greier å like en interiørblogg over en lengre periode, men din er jeg HELT sikker på at jeg kommer til å like selv om det har gått en stund;)

Du har virkelig peiling på hva du vil ha, alt i huset ditt virker så vakkert og elegant, og jeg skulle ønske at jeg hadde samme type smak som deg:)

Jeg har dessverre ikke det helt store budsjettet selv, og jeg ender alltid opp med en merkelig kombinasjon av ensfargede ting og mønstre... :( *sukk*

Men huset ditt var virkelig vakkert, og det du viser frem her på bloggen din:) Blir inspirert til å gjøre noe på rommet mitt, men jeg er nok en mere fargeglad person enn deg, så det kan hende at alt hos meg krasjer tilslutt selv om jeg prøver da.... haha;)

Jeg leier akkurat nå, så jeg får ikke lov til å male rommet mitt. Og uansett hvor hardt jeg prøver, så får jeg sjelden den responsen jeg ønsker meg av dem jeg bor sammen med:( Enten så er fargene ikke bra nok, eller de matcher ikke, eller så mangler det bilder på veggene, og you name it.

Litt frustrerende, det der....:/

Finfin blogg, tror jeg skal prøve å lære av deg, ihvertfall prøve;)

Minka sa...

Så koselig og snilt av din mamma og hjelpe...Optimist ja, jeg er og slik før ett prosjekt, men aldri tenkt slik over det..hehe, men var smart tenkt..

Janne Lillian ♥ sa...

ære være mammaer ♥
Gleder meg til å se det ferdige resultatet!! Kommer sikkert til å bli superlekkert ♥
Ha en flott helg

Klem fra Janne Lillian

Maria sa...

Hei igjen:)

Jeg lurte på om du planlegger nøye før du kjøper/tar inn ting til huset ditt? Er alt nøye vurdert, tenkt igjennom og planlagt?

Utifra bloggen din så ser jeg jo at det virker slik, men planla du allerede sånn helt fra starten av? At huset skulle være gjennomgående hvit?

Spør for å lære meg via deg, og for å unngå å gjøre noen tabber i fremtiden;)

Klem! Og god helg! :D

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Fru Luna sa...

Hei Maria :)

Tusen takk for superkoselig kommentar! You made my day :)

Jeg skal svare på alt det du lurer på, men akkurat nå er jeg i for dårlig form til å blogge. Så det kan nok gå noen dager før jeg får svart deg... Men svar kommer!!!

Tusen takk til dere andre også, for hyggelige kommentarer!!! Jeg setter stor pris på hver og en av de :)

Klem til deg :)

Daisys home sa...

Så spennende dette blir å følge med på kjøkkenprosjektet.Ja aner hva du snakker om når det gjelder jobben som det virkelig ligger bak et sånt prosjekt som dette.Koselig når noen har tid å stiller opp med hjelpende hånd.Lykke til videre,klem sissel

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Hei☺
So bra dette ser ut til å bli☺

Såg forresten at JYSK har eit veldig likt speil som det store eg har på tilbud for tida, 400 kr...det er litt høgare, men ikkje fullt so brei ramme meina eg huske. I tilfelle du ville kike på det☺

Klem M ♥