søndag 21. februar 2010

Et glimt av badet


Jeg tror ikke jeg har vist et eneste bilde fra badet vårt, i løpet av det første året jeg har blogget! Og det er en god grunn til det. Dette rommet er fremdeles ikke malt og stylet slik jeg ønsker det. Men når kjøkkenet er 100% ferdig, står badet for tur.


Apropos kjøkken...
I går skulle kjøkkenskapene få siste strøk med maling. Men ting gikk ikke helt som planlagt, og alle skapdørene ble tatt med hjem til Drømmefabrikken. Planen nå er å mobilisere sammen noen krefter, slik at jeg får malt de selv for hånd.
Et tips til andre som vil spraymale noe, er å finne et sted som er egnet til formålet, da malingen vil støve noe. Og et sted hvor man kan oppbevare det som er malt, gjerne et annet rom enn der spraymalingen skjer, som både er stort nok og støvfritt. Vi hadde vel egentlig ingen av delene...


Badet ble stylet litt på fredag. Jeg fant frem et fat kjøpt for 5 kroner på "søppelbutikken" og en lysestake som opprinnelig var messing, men som nå er blitt spraymalt med en kromspray, (kjøpt for 3 kroner på samme butikk). Smykketre hentet jeg fra soverommet, og fargemessig passet det mye bedre inn her. Krukken helt fremst på bildet, ble kjøpt på fredag og var det som gav meg inspirasjon til å sette sammen disse tingene.


Nå skal jeg prøve å få gjort noe fornuftig på kjøkkenet :)

Ha en fin søndag!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det der kunne godt ha fått stått på mitt bad også:)

Litt ekstra styr med kjøkkenet ditt skjønner jeg, men det blir sikkert bra til slutt;)

Anonym sa...

Det der kunne godt ha fått stått på mitt bad også:)

Litt ekstra styr med kjøkkenet ditt skjønner jeg, men det blir sikkert bra til slutt;)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Lekre baderoms detalja☺ Kjekt med slike billege funn☺
Eit slikt rom for spraymaling er vel ikkje noko alle har for hand nei☺ Lure på kor eg skulle ha spraymala mine kjøkkendører hen...hmm..

Klem M ♥

victoria (huset i byen) sa...

Kjempe flotte baderoms detaljer Linda, lekkert stylet....♥
Er ikke bare bare med det kjøkkenet men resultatet blir nok kjempe flott og være verdt de hindringene som har dukket opp på veien....
klem victoria

Anonym sa...

ja har selv en sånn ståanes på badet mitt.. ;) akkurat samme greian på untatt stearinlyset ;) hehe... :)

Å ja, han e en fantastisk kjæreste, men lånes ikkje bort ;) hehehehe... Har han end under opplæring!! :D thihi!

Ha en superduper søndag!

Klem

Maria sa...

Elsker bildene dine, du er så flink til å fotografere! :D Og når jeg hører om alle funnene dine, så får jeg virkelig lyst til å løpe over til Fretex straks og handle inn noe derfra;) (så sant jeg finner noe fint derfra da,....;) )

Nei, neste lønning må jeg nok bruke til annet enn dilldall, tror jeg:) Nye klær, og nå er det jo snart mars også, om ca. en ukes tid, og jeg kan ikke vente til snøen er borte!!! Selv om det virker som om dèt er lenge til.. Men jeg later som om våren snart kommer jeg, så fort vi entrer mars;)


Hva har skjedd med musikken din, forresten? :( Er den borte? snufs....

Daisys home sa...

Så nydelig det ble det du har satt sammen på dette bildet.Følger spent med på kjøkkenprosjektet ditt.Ha en fortsatt fin søndagskveld,klem sissel

Janne Lillian ♥ sa...

Så nydelige bilder ♥ Likte fatet utrolig godt!!

Det er så nydelig musikk på bloggen din, skikkelig avslappende ♥

ha en nydelig søndagskveld

Klem ♥

madam mim sa...

Så flott og dekorativt fat! Kjenner meg igjen i den type blogging, hvor man bare tar bilde av en flik av rommet :-) Kjøkkenet mitt kommer du neppe til å få se på bloggen, for eksempel :-) Koselig å være tilbake, klem Linda

ChatrinesLiving sa...

Fiiine bilder fra badet ditt!

Å det kjøkken prosjektet ser bare spennende ut, og for et arbeid... men det "betaler" seg til slutt når du slipper å se på furu kvistene:)

Gleder meg til det ferdige resultatet!

Fin ny uke til deg!
Klem fra Chatrine:)

Fru Luna sa...

Hei Maria.
Musikken fungerer som den skal på min pc :) Håper det var en midlertidig feil..