lørdag 6. februar 2010

Oppussing kjøkken: del 1


Phu, da er vi endelig ferdig med den første økten av oppussingsjobben!

Ting går jo som regel ikke smurt ved første forsøk... 
Denne gangen var det sykdom og en feil gjort av fargehandelen, som forsinket oss ett døgn. Tenk at den første gangen jeg glemmer å dobbelsjekke at vi ar fått riktige maling, så kommer vi hjem med feil... Guttungen på fargehandelen blandet først ut den vannbasert malingen vi skulle ha, for deretter å gi oss grunnmaling for oljemaling. Dere kan tro Mr Luna vred sine små grå (som han ennå ikke har har, men definitivt vil få innen Drømmefabrikken er ferdigoppusset ;-)), da han skulle lage en malingsmix til sprøytemalingen. Sprøytemalingen bra Bosch krever en blanding bestående av så så mye vannmaling og 10 % vann. Uvitende om feilen, blandet han grunnmalingen for oljemaling med vann, og DET er en mix som rett og slett ikke går!
Jeg vet ikke hvem som var mest flau over det hele, guttungen på fargehandelen (som vi konfronterte i dag), eller Hr Luna som ikke merket feilen allerede da han åpnet malingsspannet ;)

Jeg og mamma har tatt det veldig med ro med oppussingen i dag. Det er jo viktig å spare krefter til de andre dagene også! Så i dag har vi fått tatt de siste tingene ut av skapene, vasket bort fett og skitt fra hele innredningen, sparklet (Fru Luna ruler i dette!), pusset ned alle flatene og til slutt vaske bort pussestøv (ja vi begge så ut som to slitne snømenn på slutten...).

I morgen satser vi på å få malt 2 strøk med kvistlakk, 1 strøk med grunning (slapp av, denne gangen har vi fått riktig grunning med oss hjem ;-)) og 1 strøk med vanlig maling.

Jeg og mamma ønsker alle en flott lørdag, med eller uten MGP. Oss to, finner dere klistret foran tvskjermen :-)

6 kommentarer:

-Kamilla- sa...

Oi...Oi...Oi... Litt av et prosjekt!! Lykke til, dette kommer til å bli kjempe bra :0) *Klem*
-Kamilla-

victoria (huset i byen) sa...

Ikke alltid bare bare og sette i gang.... Feil maling er ikke gøy, og kan tenke meg at både hr luna og malegutten synes det var hakkke flaut å ta feil.... Men dere har jo vært super flinke litt av en jobb det der, men tror resultatet blir kjempe flott...
Ha en flott helg vidre og kos dere masse med mgp...
klem victoria

Minka sa...

Uff da..Typisk å få feil..Avogtil skjer bare alt på en gang..Kos dere i helgen..

Ingrid Marie sa...

Hei:)

Det går nå fremover hos deg ser jeg! Håper du koser deg i prosessen:)

Hils mannen og hutreværet fra meg.

Ingrid:)

Anonym sa...

Lykke til videre med prosjektet, kjedelig å bli forsinket pga andres feil..
Jeg må spørre deg om hva slags kvistlakk du har som kan males ut?

Ha en fin søndag!

huset på øya sa...

HeiHei,
så gøy med et slikt prosjekt. Elsker prosjekter av denne typen...skjønner at du gleder deg til det blir ferdig.

Takk for kommentar inne hos meg for en kort tid tilbake. Min morside er fra Kirkenes i Finmark, men mamma er eneste som bor her nede.
Heldig du du er som har en mamma som kommer for å hjelpe deg!. Kos dere!!! klemmer