lørdag 24. januar 2009

Helgeprat

Da var det helg igjen, og nok en gang kom vi kjem med bilen full av div salgsvarer :P Måtte innom Interiørland, hvor jeg handlet på konkurssalg i går, for å få en ny femarmet lysestake. Den jeg fikk med meg i går var like skjev som det skjeve tårnet i Pisa! Så det måtte jeg gjøre noe med, og fikk en ny bein stake med meg hjem igjen. Måtte også handle inn noe annet småting mens jeg var i farta.

Jeg måtte også ta turen til Bohus for å bytte den ene lampeskjermen jeg kjøpte her om dagen. Jeg kom nemlig hjem med to forskjellige skjermer (ulik størrelse, ,men lik farge og navn), og når til og med mannen kommenterte at det var noe rart med de, fant jeg ut at også disse måtte byttes. Med oss ut av Bohus kom også to cd-skap (bilde lenger ned på siden), en hylle til å ha over tven, to nye lamper u/skjerm (bilde lenger ned) og en ny lysekrone (bilde lenger ned), den jeg har omtalt som "The Queen" i et annet innlegg :)

Nå er det ikke så mye som mangler før vi har et hjem som vi kommer til å stortrives i! Jeg håper vi kan begynne og male tak og vegger i begynnelsen av neste uke. Deretter skal jeg male de nyinnkjøpte tingene. Ser frem til det endelige resultatet og gleder meg til å legge ut bilder av hvordan det blir. Jeg har ikke orket å legge ut bilder av de andre rommene i leiligheten, men kort fortalt er består de av hvite vegger og tak, og en god del gule furumøbler. Ikke noe pent syn med andre ord, og jeg ønsker ikke avskrekke evt potensielle lesere av denne bloggen ;)

I helga skal jeg lage ferdig takkekortene i forbindelse med bryllupet vårt i fjor høst. Lager alt selv, så jeg har utsatt det en god stund nå... Jeg skal legge ut bilder av innbydelse, bordkort og takkekort, til uken, slik at dere kan se de. Jeg har laget alt selv :)

God helg!

Bilder er nå lagt til:(Lampen helt ytterst til venstre)

6 kommentarer:

Mia, New Room Interior sa...

Fin blogg, velkommen som interiørblogger, blir spennende å følge med her :-) God helg til deg! Klem-Mia

Fru Luna sa...

Tusen takk for kommentar! Det var veldig hyggelig sagt :)

Mia, New Room Interior sa...

Hei igjen, og takk for koselig kommentar hos meg.. Hvis du ser tilbake på eldre innlegg hos meg, så forklarer jeg, fire,fem innlegg tilbake, hvordan jeg redigerer bildene mine på picnik.com.. :-)

Hulda sa...

Velkommen som ny blogger! Så flott det skapet med de små skuffene var. :)

Fru Luna sa...

Takk for det Hulda :) Skuffene er faktisk "falske", det er egentlig bare to dører, og inni er det små hyller til cd-plater ;)

Photo-Me-Life sa...

Heia:) Ser vi har lik lampesmak, har denne lampefoten også + lysekrona. Jeg går ut fra at det var du som skrev til meg angående lysekronen? Veier den virkelig 10 kilo? Oh my god. Vel vel, jeg får håpe min henger...godt...