tirsdag 10. mars 2009

Hurra for meg! Litt filosofering rundt dagen...

Hurra for meg som fyller mitt år... Ja, da var jeg ett år eldre (og ett år klokere...) ;) Selve dagen skal gå rolig for seg, jeg og mannen skal bare være kjærester i dag og dra på kino og evt spise ute på en restaurant. Et lite selskap får vi ha om noen dager, når vi forhåpentligvis har fått unna noen oppussingsprosjekter som står rundt omkring i leiligheta.

Ellers så savner jeg den gode bursdagsfølelsen som man brukte å ha som barn... Da fikk man jo så vidt til å sove natt til den store dagen, pga alle forventningene man hadde. Jeg kan liksom ikke huske sist jeg hadde den følelsen, men det er i alle fall 2-3 år siden. Som sikkert er sent i forhold til mange andre :P Jeg kan huske at jeg hadde de samme tankene på julaften i fjor, da jeg satt og funderte på hvor den gode julefølelsen var blitt av. Trudde den skulle komme automatisk da jeg så Tre nøtter til Askepott (som er obligatorisk for meg ;)), men jeg så aldri snurten av den.

Man kan jo tenke seg at det har sammenheng med at man ikke lenger har samme forhold/syn på gaver lenger. Nå kan man jo kjøpe det meste selv, og trenger ikke vente til jul eller bursdag for å få den ene tingen man lenge har ønsket seg.

Men selv om man ikke har samme fokuset på gaver lenger, så kan jeg ikke se noe sammenheng med det og med fraværet av følelsen om at bursdagen din er en viktig dag. Før var det slik at alt annet måtte stoppe opp den dagen. I dag kunne den godt passert med stillhet...

Ja ja, jeg var superfornøyd med å finne et bursdagskort og pakke på badet i dag tidlig og få servert frokost med kokt egg og kakao, som mannen lagde til meg :) Ser også frem til en dag uten malearbeid ;)

11 kommentarer:

@afjo72 sa...

Gratulerer, håper du får en fin bursdag :o)

Else sa...

Gratulerer jenta min. Ha en fin dag. Hilsen mamma

Bdicte sa...

Hurra for deg...osv:)
God tur på kino! Hva skal dere se?
Nyt kjærestetiden!

Stor klem.

tonemor sa...

Gratulerer med dagen. Håper du får en fin dag.
Skjønner godt hva du mener ang.følelsen, spenninga, forventinger, når det gjelder jul, bursdag osv. Har tenkt mye på det samme selv. Nesten litt deprimerende. Du er inne på noe når det gjelder gaver o.l
Igjen, HA EN FLOTT BURSDAG!

Crinoline sa...

Hei på deg og gratulerer med dagen.

Fru Luna sa...

Takk alle sammen :) Jeg har hatt en super dag med mannen! Vi har sett Max Manus på kino og spist middag og kake på Aunegården, som har de beste kakene i byen :)

Hulda sa...

Gratulerer så mye med dagen! Hipp hipp hurra. :) :) Håper du har fått mye fint!

Hulda sa...

Gratulerer så mye med dagen! Hipp hipp hurra. :) :) Håper du har fått mye fint!

Crinoline sa...

Hei igjen. Ang.header:
header-wrapper 950 px
max-with 800px
Jeg laget bildet i Picnik - størrelse 890x302- det siste tallet kommer automatisk. Tror jeg skal forstørre bildet mitt litt, slik at det fyller ut hele rammen. Gjør jeg det,blir høyden automatisk større. Håper dette hjelper deg. Ellers er jeg veldig fornøyd med tre kolonner.

LYKKEBO sa...

Gratulerer så mye med overstått! Enig..er ikke det samme å ha bursdag som før.. Ganske synd igrunn! Men vi blir jo bare eldre og eldre!! hehe.. Tusen takk for koselig hilsen du la igjen hos meg:)

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Grattis med overstått, har visst bursdag på likt vi, hehe! Du skriver bra, er så enig atte!!