fredag 13. mars 2009

Min første award :)

I dag har jeg fått min første award :) Den fikk jeg av Tone fra Mitt paradis. Tusen takk for awarden og de fine ordene! Jeg ble kjempe glad for awarden og for at det er noen som setter pris på bloggen min :) Det ble en fin start på helgen!


Det blir litt verre å skulle gi awarden videre til tre andre bloggere, når det er så mange blogger jeg har stor glede av å følge...

Men velge noen må man, og de tre bloggene jeg har valgt ut, har alle til felles at de er kreative og inspirerer meg i stor grad. Ikke bare har de flotte blogger og flotte hjem, men jeg kjenner at det klør i fingrene når jeg besøker bloggene deres. Så jeg håper at jeg får lov til å låne noen av ideene deres når jeg får litt bedre tid :)

Så awarden ønsker jeg å gi videre til:

Crinoline

Husfruas Memoarer

Marias skriblerier

3 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Gratulerer så mye med award. Du får kose deg med den i helgen. Endelig ble det helg, vin vant jeg også på jobb, kommer nok godt med i morgen siden jeg skal på byen.

Crinoline sa...

Gratulerer med award. Tusen takk for superhyggelige ord og award. Jeg finner masse inspirasjon hos deg også, samt mange gode datatips. Leiligheten blir jo bare flottere og flottere.

Marias skriblerier sa...

Såååååååå hyggelig!!! Tusen, tusen takk!!!