torsdag 5. mars 2009

Ferdige prosjekter

Jeg har gjort ferdig en del halvferdige prosjekter de siste dagene. Nå er det ikke mange igjen av de (!) og i morgen skal jeg begynne å grunne noen store møbler :) Her er et utvalg av prosjekter som ble ferdig i dag:

Det store speilet har jeg malt hvitere enn den var i utgangspunktet. Det lille bordet er noe mannen har arvet etter sin bestefar. Det har jeg grunnet og malt hvit. Før bilde finner dere lenger ned på siden.


Før bilde:

Et annet lite bord som mannen også har arvet etter bestefaren (hvis jeg husker riktig...). Bordet har fått noen strøk med maling:Før bilde:


Endelig har Elkjøp klart å levere bildene jeg bestilte for nesten 3 uker siden! Sen er de med leveringen og ikke sender de mail som lovet, når bildene kommer til butikken... Men nå har jeg fått satt bryllupsbilder i rammene på speilet, som henger på soverommet:

For å få ferdigstilt nok et prosjekt, trenger jeg litt hjelp av dere. Jeg har malt rammen til en korketavle hvit og skal kle tavlen inn med noen stoffrester jeg har liggende. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket stoff jeg skal bruke, så jeg setter pris på hvis dere sier hvilket alternativ dere liker. Tavlen skal henge på kontoret/gjestrommet og skal fungere som en visjonstavle (som noen kanskje kjenner igjen i "The Secret"). Tavlen er allerede blitt brukt i ett år til det formålet, men trengte en fornyelse.
Alternativ 1:

Alternativ 2:

Jeg er veldig fornøyd med resultatene og det var herlig å få noen ekstra småbord til div småstæsj :P
Det ble en liten handlerunde på meg i dag også, pluss at jeg har mottatt alle bøkene jeg har bestilt, men det får jeg komme tilbake til i morgen.
Nå tar jeg kvelden... God natt!

12 kommentarer:

Else sa...

Så fin de bordan blei. Kor skal du henge den tavla?

Natta.

Fru Luna sa...

På kontoret/gjesterommet

Prinsesse Elin sa...

Så flott det ble. Herlig å få tatt slike prosjekter som iallfall for meg står å tynger. Tavla den var knall smart. Ha en herlig fredag. Klem fra Elin:O)

Crinoline sa...

Hei igjen.Er imponert over alt du får til. Tror kanskje jeg skal kopiere tavlen din,kjempefin. Jeg falt for alternativ 1.Lykke til med valget.

Photo-Me-Life sa...

Heia. Bildet var litt utenfor meg men det var noe med det jeg bare likte. Så er det greit med noen farger. Det er også derfor jeg tenkte selge skapet, jeg har fått for meg at jeg vil ha ett skap med farge (føler meg vill og gal nå)
Skapet koster nytt 9000,- så jeg tenkte halv pris er fair.

Photo-Me-Life sa...

OM du vil ha det kan du få det og betale meg siden...bare sånn at du vet:) Dele bet. opp eller hva du måtte ønske.

Mia, New Room Interior sa...

Jeg likte det nederste stoffet best.. :-) Flotte møbler du har malt! Ha en fin helg!! Klem-Mia

Lena Marie sa...

For en flott blogg du har! Gleder meg til å følge deg:-) Hilsen Lena Marie

Katarina sa...

Flott senga dokkes ble:-)Veeeeldig romantisk:-)Go helg te dere også Klem fra mæ

Kristins Hus sa...

Hei
..og takk for hyggelige ord.:-)
Mye fine før-etter bilde her ;-)
God helg til deg!
kristin

En hvit drøm sa...

Heisann:-)
Ja, det er helt utrolig hva litt maling gjør.
Du har virkelig mange flotte bilder på bloggen din!

God helg fra meg!

Anonym sa...

åååh;) Tusen takk for en genial ide;) har to korktavler her som egentlig bare har irritert meg i det siste:P Men nå skal de bli fin.

Har forøvrig nå lagt bloggen din til på min leseliste. Kjempe fin blogg:)

Og ett nydelig soverom forresten!

Hedda.