torsdag 12. mars 2009

Gavetitt

Tenkte jeg skulle vise frem noen av gavene jeg fikk i bursdagsgave på tirsdag. Jeg fikk alt jeg ønsket meg og mer til ;)

Mens jeg og mannen ventet på at Max Manus-filmen skulle starte, tok jeg en tur innom Fryd igjen :P Jeg har sett på dette roseserviset lenge og tenkte jeg kunne kjøpe meg selv en bursdagsgave ;) Så jeg kjøpte 6 middagstallerken og 4 krus. Jeg synes det er et nydelig hverdagsservise som jeg gleder meg til å bruke :)


En venninne overrasket meg i går med to nydelig skåler + herlige pistasjenøtter, tusen takk :)


Detaljer på skålene :)

Fikk bursdagspenger fra mine besteforeldre som jeg brukte på lampetilbudet på Bohus i forrige uke. Når lysekronen blir hengt opp i stua, mister vi det leselyset vi nå har. Men nå har vi to slike gulvlamper som skal stå på hver sin side av sofaen. Vi skulle egentlig ha to lamper i en mer industriell stil. Men disse vil passe best sammen med lysekronen og ikke kræsje i verken farge eller stil. Den er mye mer nøytral enn den andre og mer praktisk i bruk.
Disse fantastiske bøkene fikk jeg av mannen :)


Og parkasen som har blitt min beste venn den siste måneden, fikk jeg av mine foreldre. Dette er den beste jakken jeg noensinne har hatt!


Og til slutt et bilde av Rørospleddet jeg vant i Bolig Pluss:

Pleddet er ikke noe skjønnhet, men det er kjempe mykt og deilig.
Ellers har jeg jo fått to turer på restaurant, gavekort og noen gaver som er på vei i posten :)

4 kommentarer:

Crinoline sa...

Hei. Så mange flotte presanger du har fått.Gratulere med kjempefin header. Laget du den i Picnik? Det gjorde jeg,men fant ikke hvit ramme.

Photo-Me-Life sa...

Jeg har stått å holdt i det samme serviset:) Mange flotte ting der gitt.
Du må kjøpe Nordlys på lørdag;)

Stine sa...

Oi, hvordan vant du pleddet? Månedens tips eller sånn? :)

Anonym sa...

Hei!
Jeg er ny i blogglandia! Kjempe fin blogg du har! Masse fine bilder. Det morsomme er at jeg har vunnet samme pledd som deg... Hadde aldri kjøpt pleddet selv, men har brun sofa, og da passet det faktisk til!
Har ikke egen blogg selv, men blir veldig inspirert av sidene deres!
Hilsen Anne-Marte.