fredag 27. mars 2009

Fredag den 13?!?

I dag har jeg en fredag den 13 dag... Det ble nemlig en tur på legekontoret på meg, for å lappe sammen en finger :( Vi har slike skarpe Fiskars kniver og da jeg skulle skjære meg brød til frokost (dvs. tyne ut ei skive av ei hard skorpe!), glapp kniven pga den harde skorpa og gikk heller løs på fingern. Anbefales ikke!!! Så det ble et blodsøl uten like og det bar rett på badet med meg for å finne ut hva neste skritt var. Men etter å ha studert fingern begynte det å gå litt rundt for meg og jeg ble hvitere og hvitere i ansiktet, måtte jeg legge meg ned på gulvet og ringe etter hjelp. Prøvde mannen først, men han var uten dekning på fisketur. Mamma tok ikke telefonen, men hun kunne ikke gjort så mye da vi ikke bor på samme sted. Så jeg måtte ringe svigermor på hennes jobb og høre om hun kunne kjøre meg til legekontoret. Så da var det bare å gjøre seg klar med den ene hånden som fungerte, og det var ikke bare bare der jeg sto i morgenkåpa. På legekontoret måtte jeg legge meg ned på en seng og fikk to sprøyter med bedøvelse. Legen måtte sy to sting for å lappe meg sammen. Såret gikk nemlig helt inn til beinet :/ Men såret var rent og pent som hun kalte det, så det er vel takket være den gode kvaliteten på Fiskarsknivene ;)

Jaja, er vel hjemme igjen. Men måtte ta meg en tur innom Steike Godt, som selger deilig brød. For frokost hadde jeg ennå ikke fått i meg og skalken på benken der hjemme hadde jeg ingen planer om å prøve meg på igjen. De var også så snille og skjærte opp hele brødet for meg :) Ingen flere skjæreulykker på meg i dag!!!

Da jeg skulle krysse gaten, etter å ha gått av bussen. Ble jeg først nesten kjørt over av et kvinnemenneske i en bil fra venstre, selv om jeg var i fotovergangen og holdt ut hånden. Hun bare suste rett forbi meg og så dumt på meg. Vel neste bil stoppet, men midt ut i feltet kom det en bil fra høyre, som ikke hadde noen planer om å stoppe for meg der hun kom i ca 50 km i timen. Så hun endte opp med å bråbremse mens hun skled sidelengs mot meg (snø på veiene her oppe i nord!). Heldigvis fikk hun stoppet i tide!

Så etter en ulykke og flere nestenulykker, har jeg planlagt å tilbringe denne fredagen klistret til tvèn i vannrett stilling på sofaen.Tusen takk for de koselige kommentarene i forrige innlegg :) Jeg får nok dessverre ikke til å skrive så mye mer nå i dag, så får jeg bare se det litt an når jeg får besøkt dere tilbake og få skrevet flere innlegg her inne. Nå gjør fingern bare såååå vondt! Må være bedøvelsen som begynner å gå bort... Jeg fikk jo ikke noen smertestillende tabletter med meg, men det må kanskje gå an å spise paracet mot smertene?!?

Ellers lurer jeg på om det er flere som ikke får opp selve bildet de laster opp når de skriver selve innlegget? De siste to dagene har jeg bare fått opp noen koder...

19 kommentarer:

Crinoline sa...

Uff, for en dag. Ønsker deg god bedring og håper du ikke får for mye smerter utover ettermiddagen. Har ikke hatt de samme problemene som deg i blogspot,men av og til tar det lang tid å laste opp bilder. Jeg pleier å laste opp bildene først og så skrive.

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

uffa då skikkele uflax dag!!! god bedring med fingen...og paracet kan du ta ja :)

kanskje du ha klikka på der det står rediger html istadenfor skriv når du lagar nytt innlegg?? det gjorde eg til å begynne med...
håpe det ordna seg for deg :)

håpe du får ei fin helg!!

Klem :)

Sigrid sa...

Uff, for en dag du har hatt. Ønsker deg god bedring og håper at smertene ikke blir for store. Prøv paracet eller ibux, kanskje dem lindrer litt!

Kos deg foran TV'n, det fortjener du.

Klem

Besta sa...

Uffda, ikke noe bra start på dagen,håper helga blir bedre.
Klem Marilyn

Anita fra hjerterommet sa...

Stakkars deg så uheldig du er i dag, ja kan nok være lurt med en dag foran tv`n i trygge omgivelser. God bedring med fingeren og god helg!

~L~ sa...

Huff for en kjip start på dagen:(
*Blåse på fingern*

klem

Frk. T sa...

Huff, det hørtes ikke godt ut.. Godt det gikk (ganske) bra til syvende og sist, og at du ikke måtte tilbake på legevakta..

Da ønsker jeg deg en rolig og fin kveld forann tv'en!: )

Klem til deg

Anonym sa...

Au det gjorde nok vondt. Det var bra den var kvass ellers hadde det vært værre og vondere, vet av erfaring.

Jannicke sa...

Nei og nei!!
Dette var kjedelig!!
Ble nesten litt svimmel selv jeg da jeg leste om dette..

Paracet og Ibux (gjerne i kombinasjon) kan nok lindre.
Hvis ikke, ta kontakt med legesenteret hvor du var i dag, og be de faxe en resept på noe sterkere til et apotek i nærheten. rart du ikke fikk tilbud om ex Pinex Forte...

Riktig god bedring!

tonemor sa...

Stakkar deg. Litt av en dag du har hatt. Og, JEPP; Paracet og Ibux i kombinasjon gir en veldig god smertelindring.
God bedring. Håper du får en fin kveld.
Hilsen legesekretæren

Klem

Anonym sa...

For en dag. Håpe kvelden blir bedre. Stor klem fra tante Wenche.
Ps. Må innom bloggen din me jevne mellomrom for å se ka du styre me.

Anonym sa...

Off da, håpe det går bedre nu da!
Håpe resten av hælga blir bedre!
Klæm fra din lillesøster :)

Else sa...

Stakkars ongen min. Tenk at det øyeblikket æ ikke hadde tilgang til telefonen, trengte du mamma`n din. God bedring. Husk å bruke brødskjære maskinen på butikkan heretter.

God helg ønskes dæ.

Fru Luna sa...

Tusen takk for god-bedring ønskene! Har fått slappet skikkelig av og gubben er kommet hjem fra fisketuren. Med seg hadde han to poser med snop og snacks i alle varianter :)

Du mamma: Vi bake brøan i bakemaskinen hjemme, trur du vi får lov til å ta det med på Rema for å få det kuttet opp? :P

God helg til alle!

Bdicte sa...

Neiognei;(
Jeg skulle dele to sammenfrosne hamburgere med den største brødkniven jeg hadde en gang.......
Dette resulterte jo selfølgelig i et svæært kutt i tommelen, som plastikklegen brukte to tima på å sy sammen senen på.

Veeldig festlig:)

Fru Luna sa...

Takk skal du ha Benedicte... Nu fikk æ sympatismerter for den tommelepisoden din :/ Shit, det hørtes ikke deilig ut å kutte sena!!!

Else sa...

Ja det stemme det. Dokker e så flink å bake de sjøl. Dokker kan jo prøve å lure de med til Rema og håpe dokker ikke blir ferska. Om dokker blir, IKKE skyld på mor di!!

Siren sa...

Uff og uff...stakkars deg! Tror jeg også ville blitt dårlig av å ha skjært meg med en kniv helt inn til beinet! Av og til opplever vi vel alle dager der alt går galt, og da er det vel best å gjøre slik som du gjør...legge seg ned på sofaen og håpe på det beste! Kanskje vli Ibux eller paracet dempe smertene dine litt, god bedring og ha ei fin helg! :)

Anonym sa...

Stakkars deg.. det der er overhode ikke godt nei.. har prøvd det selv!! flott at du hadde kvass kviv!!!! eller kunne det godt veldig galt!! jo 1 paracet + 1 ibux er fin,fin til å ta slike smerter... også muskelsmerter-

Har ikke vært her på en stund skjønner jeg.. måtte bla meg nedover bloggen..

HIMMEL OG HAV!!!! du har en fantastisk leilighet... stua med lyskrona ble vanvittig fin.. og DET soverommet... meget flott og gjennomført.. alt sammen!!!

Billistene i Tromsø er et kapittel for seg selv!!! det bare er sånn.. tro meg.. bodde "midt i" rundkjøringen ved Nova i Tromsdalen.. vi hadde litt av et skue noen ganger!!!!

Håper du får en god helg tross fingeren.. trøsteklem fra mæ...