onsdag 4. mars 2009

Lampetilbud på Bohus

Tok med meg en kampanjeavis fra Bohus i dag og da så jeg at det skal være lampetilbud torsdag, fredag og lørdag, hvor man får to lamper for prisen av en (Bohus spanderer den billigste). Trur jeg må ta meg en tur en av dagene og ta meg en titt. Vi mangler fremdeles en del lamper her i huset.

Er det noen fra Tromsø der ute, som også planlegger å kjøpe en litt dyrere lampe/lysekrone? Jeg har sett meg ut en lysekrone til gangen og dersom man er to som skal kjøpe en litt dyrere lampe så sparer vi mye på å handle sammen :) Så rop ut hvis det er noen som vil dette!

Har ellers fått malt en del småmøbler i dag, og det var siste strøket med maling :) Men det er flere større møbler som står for tur, så jeg kan ikke pakke vekk malekosten med det første...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for det du :) Den ble lagt ut 2 mars, å kan love deg eg va snar å ringe med en gang eg så den :) Leta i over ett år etter en slik :)

Å du, ny lampe? ta en titt innom lampehuset på håpet, de har masse gode tilbud i hele år.. :)


Klem fra susanne!

Anonym sa...

Hei Linda!

Nu har æ endelig fått sett skikkelig på bloggen din:D Så UTRULIG fint d e blitt i leiligheta di:) Skjønne jo nu koffer du e så opptatt, haha :D

Æ har forresten en lysestake, en sånn som ser ut som å kunne være stjelt fra ei gammel kirke (Den e jo selvfølgelig ikke d;) som æ tenke du kunne få! Trur den passe inn i stilen din, den ligne litt på den lysestaken du har der d skriv om "hylla mi". Den passe overhodet ikke inn her i min "kaos"stil :D Du kan nu se ka du syns om den neste gang vi møtes.

Arti at du fant så mye fint på Fryd, æ tenkte åsså å ta mæ en tur dit etterhvert:D

Klem fra Maria

Anonym sa...

Hehe, nej e butikksjef på lampehuset her på finnsnes, men e distriktsansvarlig, så den i tromsø e åsså "under vingan" mine nu :)

nattaklem..

Fru Luna sa...

Så koselig med en hilsen, Maria :) Æ har forresten en liten ting til dæ, som takk for tipset om Fryd ;) Den lysestaken din høres jo helt perfekt ut! :)

tonemor sa...

hei. Har akkurat vært inne å kikket på blogen din. Du har et nydelig hjem og en veldig god smak. Legger deg til blandt min favoritter.
Ha en forsatt god kveld (el natt er d vel snart :_) )

Villblomsten sa...

Så mye flott du har :-)