lørdag 7. mars 2009

Helgens nytelser!

Jeg elsker helgen <3 Jeg kjenner at kroppen automatisk senker pulsen, kropp og sinn roer seg ned, til og med klokken går saktere. Tiden går ikke så fort som ellers i hverdagen... Dette skaper grobunn for å nyte livet, enten ved å lese, strikke, hekle, se favorittprogrammene som er tatt opp i løpet av ukedagene, kafebesøk med venner, vindusshopping eller rødvinsskos i sofakroken sammen med min kjære, omgitt av hundre stearinlys... Ja livet er deilig når det er helg!

Denne helgen har jeg noen få prosjekter jeg skal male på, men ellers skal jeg prøve så godt jeg kan å nyte den gode helgefølelsen. Selv om vi ikke er halvveis ferdig en gang med oppussingen av leiligheten, så er det fullt mulig å nyte de store endringene som allerede har skjedd her hjemme. Jeg stortrives i mitt nye hjem, og har aldri sovet så godt som det jeg gjør under den nye sengehimmelen på soverommet. Så ja, livet er herlig! Spesielt i helgen...

Så har jeg lovet å vise noen flere bilder av ting jeg har kjøpt den siste uken. Den første tingen ut er en glasskål kjøpt på Bohus. Jeg har siklet sååå lenge på den, og når det bare var en igjen av den her om dagen, bare måtte jeg ha den! Den kan jo også brukes til alt... Slik jeg har dekorert den for øyeblikket, til telys eller flytelys og blomster og godter av alle mulige slag. Så det var et godt kjøp med andre ord ;)

Disse lampeføttene kjøpte jeg på Bohus (fikk to for prisen av en!). Skjermene er fra Åhlens. Jeg har akkurat de samme lampene på soverommet og likte de så utrulig godt at jeg bare måtte ha flere av de. De nye lampene skal stå i gangen, oppå en kommode som skal males hvit. Over kommoden skal de henge et speil som jeg har kjøpt på gjenvinningsstasjonen. Speilet var klar til og henges opp for noen dager siden, etter 4 strøk maling(!), men etter at mannen hadde en støvsugerulykke(!), så er det prosjektet midlertidig satt på vent. Speilet gikk nemlig i tusen knas etter sammenstøtet og nytt speil på bestilles!!!


Den størst lysestaken her på bildet fikk jeg av en venninne, som mente den passet bedre inn hos meg enn hos henne... Tusen takk, Maria :) Den passet perfekt inn hos meg ;)


Når vi tidligere var innom helgens nytelser, har jeg flere ting på lur... Jeg måtte selvsagt benytte meg av supertilbudet på utenlandske blader jeg også, og disse bladene kom hjem med meg her om dagen :) I helgen skal jeg endelig kose meg med de :D


Jeg har også fått alle bøkene jeg bestilte fra bokklubben for litt siden. Tusen takk til mannen som gav meg de i bursdagsgave ;) Og for noen flotte bøker de er! Kan anbefale de til alle! Så langt har jeg bare rukket å skumlese i de, og gleder meg til å gå dypere inn i de... Jeg mener for øvrig at Sjarmerende Gjenbruk, bør være en obligatorisk bok i alle hjem! Alle bør se etter nye bruksmuligheter for tingene de vil kaste...Da roper malekostene på meg, og jeg får hive meg rundt å male litt ;)
God helg til dere alle og husk å nyt helgen :)

4 kommentarer:

Else sa...

Det gjorde godt å lese dette Linda. :) God helg til dokker og. Kos dokker masse. Gla i dæ.

Anonym sa...

Titter innom bloggen din for første gang i dag, og hit kommer jeg flere gang :)
For en utrolig flott blogg du har....
Har sittet og lest flere av dine gamle innlegg nå og koset meg skikkelig :)

Ha en flott helg :)

Maliva`s verden sa...

Oh se der skal du kose deg med int.blader og bøker ser jeg..Har kjøpt litt selv jeg....Må jo passe på når det er tilbud..hi-hi.Fortsatt go`lørdag til deg med malekosten..Klem fra Maliva

Mia, New Room Interior sa...

Hei! Ønsker deg en fin helg! Så ut som du hadde masse perfekt lesestoff å komme gjennom der!! Klem-Mia