mandag 30. mars 2009

Velkomstpakke Elle Interiør

Jeg elsker gaver og i dag fikk jeg en velkomsgave fra bladet Elle Interiør :) Disse termokoppene ønsket vi oss i bryllupsgave i fjor, men det fikk vi ikke... Så gleden var stor da jeg så at det var Menu termokoppene som var velkomstgave ved oppstart av et nytt abonnement av bladet.



Er koppene like hele...


Yes, det var de og nå er de klar til bruk :)


Ha en fin mandagskveld! Nå skal jeg kose meg med tv3, resten av kvelden :)
Og for de som lurer, det går veldig bra med fingeren. Fjernet bandasjen i dag og det ser ikke så ille ut, men det er vondt når jeg kommer borti såret.

søndag 29. mars 2009

Lettpåvirkelig, jeg?!?

Jeg har en innrømmelse å komme med... Jeg tror jeg lar meg lett påvirke av det jeg ser på tv, internett o.l. Bloggen min er jo for eksempel et resultat av at jeg ble påvirket/inspirert av alle de fine interiørbloggene på NIB...

I går da jeg så på Det store korslaget, fikk jeg så innmari lyst til å begynne i et kor! Jeg avsluttet jo min korkarriere i Ten Sing for 10 år siden, og trudde aldri at jeg skulle få lyst til å synge igjen... Men det ser så utrulig gøy ut, i alle fall på TV!


Et annet program jeg har kjent meg påvirket av, er "Da damene dro". Helt fra første episode fikk jeg kjempelyst til å flytte til Husøya av alle ting :) Denne nydelige perlen på Senja! Så er jeg lettpåvirkelig? Ja, jeg er nok det! For jeg kommer fra et lite fiskevær og vet at det ikke var noe for meg. Men likevel tror man at det bare er idyll å bo på slike små steder...

Nå som jeg har innrømmet at jeg er lettpåvirkelig, er det vel også bare et tidsspørsmål før jeg kjøper min først Green Gate kopp :P Et merke jeg ikke hadde hørt om for to måneder siden...

Blogglandia er i hvert fall ikke et trygt sted for de lettpåvirkelige :P Det kan nok mange skrive under på :)

Telleren min har passert 7000 i dag! Tenk at så mange personer har besøkt meg i løpet av den korte tiden jeg har blogget :) Jeg som ikke turte å fortelle noen om bloggen min de første ukene eller registrere meg på NIB med det samme. Tusen takk til dere som besøker meg og til dere som legger igjen alle de koselige kommentarene :)

Konkurranse - Lindas Skattekammer

Lindas Skattekammer har en konkurranse gående frem til tirsdag, hvor man kan vinne et fint bilde:



Man kan selv velge motiv :)

Husk konkurransen til Mias Interiør!

Frem til kl 12 kan dere være med på helgekonkurransen til Mias Interiør. Premien er en nydelig paraply :) Bilde av premien kan du se ved å trykke deg inn på linken ovenfor.

lørdag 28. mars 2009

Earth Hour

Slik ble Earth Hour markert hos Fru Lunas Drømmefabrikk:






Det ble jo en riktig så koselig time :) Trur vi utvider "Earth Hour" noen timer...

Nytelse

Så hva kan en jente gjøre når hun bare har en hånd som kan brukes? Jo, hun kan for eksempel kose seg med deilig eksklusiv sjokolode :) Takk til svigerbror og samboer for den deilige sjokoladen jeg fikk i bursdagsgave! Jeg har tidligere nevnt den gode sjokoladen fra Northern Delights. Den anbefaler jeg på det sterkeste, den er farlig god ;)




Ups... jeg klarte ikke å holde fingrene av fatet før jeg fikk tatt bildet :P

fredag 27. mars 2009

Fredag den 13?!?

I dag har jeg en fredag den 13 dag... Det ble nemlig en tur på legekontoret på meg, for å lappe sammen en finger :( Vi har slike skarpe Fiskars kniver og da jeg skulle skjære meg brød til frokost (dvs. tyne ut ei skive av ei hard skorpe!), glapp kniven pga den harde skorpa og gikk heller løs på fingern. Anbefales ikke!!! Så det ble et blodsøl uten like og det bar rett på badet med meg for å finne ut hva neste skritt var. Men etter å ha studert fingern begynte det å gå litt rundt for meg og jeg ble hvitere og hvitere i ansiktet, måtte jeg legge meg ned på gulvet og ringe etter hjelp. Prøvde mannen først, men han var uten dekning på fisketur. Mamma tok ikke telefonen, men hun kunne ikke gjort så mye da vi ikke bor på samme sted. Så jeg måtte ringe svigermor på hennes jobb og høre om hun kunne kjøre meg til legekontoret. Så da var det bare å gjøre seg klar med den ene hånden som fungerte, og det var ikke bare bare der jeg sto i morgenkåpa. På legekontoret måtte jeg legge meg ned på en seng og fikk to sprøyter med bedøvelse. Legen måtte sy to sting for å lappe meg sammen. Såret gikk nemlig helt inn til beinet :/ Men såret var rent og pent som hun kalte det, så det er vel takket være den gode kvaliteten på Fiskarsknivene ;)

Jaja, er vel hjemme igjen. Men måtte ta meg en tur innom Steike Godt, som selger deilig brød. For frokost hadde jeg ennå ikke fått i meg og skalken på benken der hjemme hadde jeg ingen planer om å prøve meg på igjen. De var også så snille og skjærte opp hele brødet for meg :) Ingen flere skjæreulykker på meg i dag!!!

Da jeg skulle krysse gaten, etter å ha gått av bussen. Ble jeg først nesten kjørt over av et kvinnemenneske i en bil fra venstre, selv om jeg var i fotovergangen og holdt ut hånden. Hun bare suste rett forbi meg og så dumt på meg. Vel neste bil stoppet, men midt ut i feltet kom det en bil fra høyre, som ikke hadde noen planer om å stoppe for meg der hun kom i ca 50 km i timen. Så hun endte opp med å bråbremse mens hun skled sidelengs mot meg (snø på veiene her oppe i nord!). Heldigvis fikk hun stoppet i tide!

Så etter en ulykke og flere nestenulykker, har jeg planlagt å tilbringe denne fredagen klistret til tvèn i vannrett stilling på sofaen.



Tusen takk for de koselige kommentarene i forrige innlegg :) Jeg får nok dessverre ikke til å skrive så mye mer nå i dag, så får jeg bare se det litt an når jeg får besøkt dere tilbake og få skrevet flere innlegg her inne. Nå gjør fingern bare såååå vondt! Må være bedøvelsen som begynner å gå bort... Jeg fikk jo ikke noen smertestillende tabletter med meg, men det må kanskje gå an å spise paracet mot smertene?!?

Ellers lurer jeg på om det er flere som ikke får opp selve bildet de laster opp når de skriver selve innlegget? De siste to dagene har jeg bare fått opp noen koder...

torsdag 26. mars 2009

Bildelister

Bildelistene fra Skeidar er nå malt og hengt opp på veggen ved siden av det store hvite speilet fra Jysk. Jeg synes listene tok seg godt ut på veggen som tidligere var "tom". Veggen har våknet til live, og har blitt favorittveggen min her i huset :) Nå gjenstår det bare å finne passende bilder til rammene, før veggen er komplett.





Igjen vil jeg takke for alle de fine kommentarene dere legger igjen til meg :) Jeg leser alle og synes også det gir meg en fin mulighet til å besøke dere tilbake og oppdage nye blogger. Ønsker alle en super torsdag!
Hr og Fru Luna har forresten halvt års bryllupsdag i dag :)

tirsdag 24. mars 2009

Lysekrone nr 2 er på plass :)

Dobbel lykke!!! I kveld har lysekrone nr 2 her i huset, endelig blitt hengt opp :D Og hvilken skjønnhet... Den er gedigen i størrelse, så man må venne seg til den. Men det tror jeg kommer til å gå raskt :P De neste dagene må jeg gå på speiljakt. Så hvis det er noen som vet om et veldig stort hvitt speil som passer til langveggen, tar jeg gjerne imot tips. (p.s. gardinstengene skal males/evt byttes ut, det samme gjelder salongbordet!)


Da kaller sengehimmelen på meg og jeg skal ta kvelden. God natt!

Sesam, sesam, lukk deg opp!

For å få hengt opp min lysekrone i stua, var vi nødt til å få laget en luke i den ene veggen opp på loftsstua. Det har endelig skjedd! Og forhåpentligvis henger også lysekronen oppe i løpet av kort tid ;)

Her er et bilde fra loftstua:


Et skritt nærmere målet...


Tata!!! Her var det jo masse rom og flotte gamle bjelker :)





Tenk at vi ikke visste hva som befant seg over stua!!! Jeg er helt overveldet over hvor stort det var :)

mandag 23. mars 2009

Oppussingsprosjekt: kommode før-etter

Denne kommoden fikk jeg billig på et loppemarked. Den er pusset ned og fått tre strøk maling og nye knotter. Kom på underveis i pussingen at jeg hadde glemt å ta bilde, så før-bildene er ikke de beste... Kommoden står nå inne på soverommet vårt, og skal fungere som et tvbord for en ny liten flatskjerm tv.

Før:



Etter:



Knottene kjøpte jeg på Europris, betalte 100 kr for 10 stk. De ser ikke så verst ut heller :)

Trippeldrapet i Tromsø

Huff, det er en så tragisk sak... Tre personer drept mens de sov i boligen sin her i Tromsø. En av damene var gravid i 5 måned! Mannen som døde skal ha to andre barn som han har delt omsorg for, men drapshelgen var de heldigvis hos moren. Ellers hadde det vel vært fem stk som nå var drept. Drapsmannen og de drepte bodde også i samme gate som jeg og min familie bodde i for noen år siden. En rolig gate som også var min skolevei.

søndag 22. mars 2009

Alle gode ting er tre...

I ettermiddag/kveld har vi feiret bursdagen min for tredje gang... På selve dagen var jeg og mannen på kino og restaurant, dagen etter var vi på restaurant med svigerfar, stesvigermor, svigerbror og hans samboer og i dag hadde vi svigermor og broren og besteforeldrene til mannen på kaffe og kake. Vi har ikke kunne hatt gjester her hjemme hos oss før nå, pga av oppussingsarbeidet. Men i dag fikk vi ryddet skikkelig og jeg fikk vasket gulvene med den deilige gulvasken til Durance :)

Tusen takk for alle de koselige kommentarene til soveromsinnleggene! Det er så gøy med tilbakemelding på det man gjør :)
Hortensian min takket for seg i dag, men noen blomster fikk jeg berget:

Nå skal jeg kose meg med Himmelblå, så jeg får benytte anledningen til å ønske alle en fin søndagskveld!

lørdag 21. mars 2009

Se min... Lysekrone!

Endelig kom dagen da min første lysekrone skulle bli hengt opp i taket :D Og hvilket syn den ble, min kjære lysekrone!!! Jeg sto og hoppet for meg selv da lyset endelig ble tent :P Dette har jeg ventet lenge på må dere skjønne. Herligheten kjøpte jeg på halv pris i midten av januar, og har siden da ligget godt innpakket på gulvet. Tålmodig har jeg dog vært og i dag er jeg hoppende glad :)





Det er ikke bare jeg og mannen som storkoser oss på soverommet for tiden.... Det gjør også de firbeinte ;) Se også det flotte lysspillet i taket:




Da ønsker jeg alle en kjempefin lørdagskveld!

fredag 20. mars 2009

Velkommen inn på vårt soverom :)

Jaaaaaa, nå er vi straks i mål med prosjektet "lage drømmesoverommet". Noen detaljer som lysekrone og speilkommode kommer om litt... Lysekronen kommer opp i morgen for de som vil se ;) Ellers gjenstår det litt småpjusk som å male gardinstang og dør, få flere hvite puter til senga, også må jeg få hengt opp litt bilder. Drømmer også om en snerten liten flatskjerm som kan erstatte en klump av en tv som vi har nå...

Her er resultatet så langt:









Flere bilder av soverommet, inkludert lysekrone, kommer i morgen :)
God helg til dere alle!!!

Nattbordet har kommet :)

Jabba dabba duuuuuu! Nattbordet til mannen er kommet :D Mine snille slektninger sørpå har kjøpt og sendt oss bordet i bryllupsgave, etter at de leste her inne på bloggen at vi manglet ett bord og at Bohus i Tromsø ikke ville få inn flere bord før i juni. Tuuuuusen takk til dere! Bilde av bord og nesten ferdig soverom kommer senere i kveld. Mannen driver og monterer vinduslister akkurat nå.

Da sees vi senere ;)

torsdag 19. mars 2009

Tallerkenhylle nr 2: før-etter

Så har kjøkkenet også fått en tallerkenhylle. Jeg er bare så fornøyd med de og glad for at jeg fikk de for bare 30 kr stykket. Nå har roseserviset jeg kjøpte for en uke siden fått hedersplass på kjøkkenveggen :)

Sniktitt:


Før:


Etter:



Sånn, det var det! Har noen flere prosjekter også på lur, men de kommer etter hvert ;)