tirsdag 6. august 2013

Sommerhus mellom fosser og fjell i Kåfjorddalen
Inni denne dalen mellom høye fjell og fosser, ligger vårt sommerhus/oldemor- og oldefarhuset. Et av mine favorittplasser i verden.Når jeg sitter på ute og titter opp på de dramatiske fjellene, puster inn den friske landlige lufta og lytter til elva og fossefallene, da får jeg ro i sjela. Jeg hadde noen fantastiske dager i huset med foreldrene mine i sommer. Og jeg elsker at det ikke er internett eller tv i huset. Hodet trenger en pause fra fra det! 
Gården har ikke vært i drift på over 20 år, men jeg er glad for at den fremdeles tilhører slekta. Jeg håper bare vi som eiere tar i ett tak fremover for å bevare huset, slik at flere generasjoner etter oss, kan oppleve det gode livet på landet.
 Mange har kanskje aldri hørt om Kåfjord kommune i indre Troms, men det er nabokommunen til Lyngen. (Vi kan se toppene av lyngsalpene fra sommerhuset.) Riddu Riddu festivalen er nok det mest kjente fra kommunen. 
For de mer tøffe av oss, tilbys det strikkhopp i et juv øverst oppe i Kåfjorddalen. Veldig spektakulert for de som tør ;) Her er en artikkel fra Dagbladet om juvet og strikkhoppingen: trykk her.
Nord-Troms er virkelig verdt et besøk!


2 kommentarer:

HanneM sa...

Så fint at du er bedre. Det er fint i Kåfjorddalen, ja. Var der i forrige uke, og tur til Gorza-brua ble det også. (Heldigvis uten strikkhopp...)

Fru Luna sa...

Nei så artig at du nettopp har vært oppe i dalen! Håper jeg kommer meg opp til brua snart, er blitt 5 år siden sist jeg gikk opp til juvet. Men strikkhopp klarer jeg meg uten, jeg også... Og takk, det føles veldig bra å være i bedre form :)