onsdag 7. august 2013

Hjemmelagde pølser




I dag har vi, jeg og mannen, styrt og stelt litt i heimen. Bilderammer i flere rom er hengt opp, fargekart med aktuelle farger til stueveggene er hentet fra fargehandelen og satt opp på veggen til vurdering, en stuehylle er stylet på nytt (og det var på høy tid!), også har vi mixet sammen 4 kg med pølseingredienser, slik at smakene får satt seg før vi setter i gang Fru Lunas Pølsefabrikk i morgen. 

Bilde ovenfor er fra siste runde med hjemmelagde pølser. De ble kanongode og bestod av biffkjøtt, hvitløk, chili, salt/pepper, bacon, soltørket tomat og basilikum. Pluss fett og tarmer. Denne runden med pølser blir noe av det samme, men med en ribbe i tillegg i blandingen. Og prosessen er lekende lett takket være Kitchen Aid med tilleggsutstyr. Også smaker det jo så mye bedre med hjemmelagde pølser!

Var det noen som så videoklippene fra Kåfjord/Birtavarre på siste episode av "Luftens helter"? Artig at deler av episoden var derifra :)

1 kommentar:

Villa Agnes sa...

Spennende! Jeg har lenge hatt lyst til å lage pølser selv. Må bare få ut fingern.
Har en Kenwood Major, og alt pølseutstyret som trengs så det er egentlig ingen unnskyldning. :)

Ha en fin dag!:)