torsdag 4. mars 2010

Nytt hekleprosjekt på gang :)

 

Endelig har jeg fått prøvd meg på et nytt heklet rutemønster. Hva det skal bli, kommer jeg tilbake til. Men det er en helt spesiell liten gutt som skal få det :)

Jeg har aldri heklet knuter før, og måtte gi opp et annet prosjekt i fjor fordi jeg ikke fikk det til. Men nå gikk det som en lek :) Fort går det også!

 

Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen til meg. Jeg setter stor pris på hver og en av de! Dessverre rekker jeg ikke å besøke dere alle tilbake, noe jeg får veldig dårlig samvittighet av. Men siden jeg mister verdifull energi ved å tenke slik, har jeg bestemt meg for å legge fra meg snill pike syndromet. Så dere får ta meg som jeg er, og jeg håper dere følger med meg videre uansett ;) 

Interiørblogging er en tidkrevende hobby... Man skal holde på med prosjekter for å ha noe å blogge om, så skal man ta bilder av det og redigere bildene, i tillegg tar innleggene gjerne 1-2 timer å skrive. Så da blir det ikke mye tid til andre ting i livet, eller å besøke dere alle som er så snille å legge igjen kommentarer til meg.
Men spørsmål skal jeg svare på!

Huff, nå får jeg dårlig samvittighet igjen :P  Nei, be strong, Fru Luna!

Ha en fin dag folkens :)

14 kommentarer:

Elis@beth sa...

å så flink du er! Gleder meg til å se hva det er du lager!

Kos deg i dag!

Klem!

Mira sa...

Fine farger, dette blir fint!
Bare gløm å ha dårlig samvittighet for kommentarer. Me bloggere forstår, har det akkurat på samme måte.

Klem fra Mira.

Sissel Olin sa...

For noen herlige farger:) Gleder meg til å se det ferdige resultatet:)
Ha en fin dag!

Klem Sissel Olin

Home and Cottage sa...

Så vakre blåtoner! Lappene blir veldig fine og garantert sluttresultatet også :)

Takk for kommentar hos oss. Ja, skal nok gi beskjed om vi utvider butikker til nordnorge, men foreløpig er det ingen slike planer.

Men, en liten Oslotur kanskje...? En uke igjen til føråpningen vår, kanskje det finnes billigbilletter? ;) Håper du har en strålende torsdag!

Anonym sa...

Så fine de er :-) har selv begynt å hekle, og synes det er så spennende å få inspirasjon.

ha en fin dag!

Jannes lille sted sa...

Så fint:)
Gleder meg til å se hva det skal bli. Jeg heklet slike små tøfler til min lille gutt. Supersøte:)
Klem Janne Merethe

-Kamilla- sa...

Ja, kast den flinke piken ut!! Gleder meg til å se hva du finner på med hekekroken nå ;0) Jeg har bestilt meg en heklebok og gleder meg til den kommer :0) Kos deg masse med heklingen! *Klem*
-Kamilla-

Janne Lillian ♥ sa...

Så flink du er :)

Ikke ha dårlig samvittighet!! Blogging skal være noe positivt, gøy og inspirerende. Alle skjønner at man ikke kan kommentere på alt ♥

Ha en strålende kveld!!

Klem

Randi sa...

Så fine ruter, gleder meg til å se det ferdige resultatet.

Ikke ha dårlig samvittighet. Kos deg med bloggen din, det gjør jeg:o)

Ha en fin kveld!

Unknown sa...

Blir spennende å se hva det blir til slutt. :)

victoria (huset i byen) sa...

Du er så utrolig flink til å hekle Linda, misunner deg det, føler ennå at jeg ikke får det helt til gitt.... Gleder meg til å se hva dette skal bli....
Og JA interiørblogging er virkelig tidkrevende, og du skal abselutt ikke ha noe som helst dårlig samvittighet selv om du ikke får kommentert tilbake på alt, man kan ikke rekke alt Linda og blogging skal være gøy og ikke et ork så kvitt deg med dårlig samvittigheten og bare nyt å blogge i ditt tempo og når du har lyst.....
ha en snart super helg kjære...
klem victoria

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Nydelege farga du bruka her☺
Ikkje tenk på å ha dårleg samvittigheit ein gang! I blogglandia gjer vi ting når vi føler for det, og ingen skal ha dårleg samvittigheit!! Ok? ☺

True Blood gjekk i reprise på nrk3 nettopp☺☺ Fekk med meg siste halvdelen, skal hugse det til neste veke☺ So får eg sett både Fruene og Vampyrane♥

Og no tilbake til Edward...og jammen er det dukka opp varulva og☺

Klem M♥

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så flink du er! Flotte fargar:) Gleda meg te å sjå resultatet!

Eg syns heller ikkje du skal ha dårleg samvittighet for å ikkje kunne besøke alle som legg igjen kommentar til deg.
Mi meining er at blogging skal vere kjekt..ikkje noke du gjer av plikt. Då er jo vitsen litt vekke? Hvertfall for min del:)
Ha ei gode natt:)

Klem frå Bjørg:)

Maria sa...

De var så fine, synes jeg:) Og det gjør ingenting om du ikke får lagt igjen kommentarer hos andre, så lenge du svarer her på din egen blogg;)

Kan ikke du skrive om Finn.no, og at det finnes ofte mange som gir bort ting der gratis mot henting/porto, eller bare gratis? Kanskje mange vet om det allerede, men kan jo være greit å vite for de andre hvis man ønsker seg noe gratis. Masse møbler man kan pynte opp og dekorere hvis man vil.

Kanskje ikke alt er bra, men mye virker jo å være det:)

Men det jeg synes er ille, er folk som gir bort dyr som om de skulle være masseprodusert. Folk burde virkelig tenke seg om mange, mange ganger før de skaffer seg dyr for så å finne ut at nei, jeg vil ikke ha dyr allikevel. Skamme seg burde de!!!!

Klem til deg, og kos deg masse! :D