torsdag 18. mars 2010

Green Gate in the house!


Tenk at jeg i løpet av mitt år som interiørblogger, har klart å holde fingrene mine unna Green Gate servisene! For som så mange vet, er det lett å la seg friste av "sukkertøyene" til Green Gate, og det hjelper ikke på at Green Gate ligger på topp 3 listen (min uoffisielle liste) over avbildete ting på NIB...


Jeg kunne sikkert hatt 50 kopper og fat fra de ulike seriene, for jeg ser at det er lett å la seg rive med... Men stilmessig var ikke noen av produktene som virkelig appelerte til meg før serien Chloe kom på markedet. Jeg er jo egentlig verken glad i sterke farger eller polkadotter, noe som heller ikke passer inn i Drømmefabrikken. Men det dempede og delikate blomstertrykket til Chloe, har Fru Luna skrevet over hele seg :P 


Jeg fylte år i forrige uke og det kjekke med bursdager er at man kan ønske seg slike fine, "unyttige" ting :) Så med litt bursdagspenger i lommeboken, tok jeg turen innom Taras i byen og plukket ut to lattekopper, to fat og to skjeer som jeg adopterte hjem til Drømmefabrikken.

Nå håper jeg de nye barna vil trives hos oss og at barneflokken økes med tid og stunder ;)

Til dere som var interesserte i oppskriften på luen jeg blogget om i går, så er oppskriften opprinnelig fra Sandnes garn. Snille Sissel fra bloggen "det lille enkle" har lagt ut link til dere i dag :) Oppskriften består i all hovedsak av to rette og to vrange, og antall masker og lengde tilpasses etter den som skal ha luen. Jeg har brukt Easy garn. Blomsten kommer i flere varianter og jeg heklet 3 forskjellige blomster, før jeg endte opp med en fra Garnstudio.

15 kommentarer:

Linda sa...

Enig i at disse Green Gate-koppene der var kjempesøte!!!

Selv har også jeg klart å holde meg unna Green Gate - mest fordi det er noe som alle har akkurat nå. Er nemlig ikke så veldig glad i å slenge meg på bølger. Men man skal aldri si aldri... plutselig har man skapet fullt :-)

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Godt gjort å ha holdt seg så lenge!:) Eg er veldig svak for GG. Det vise vel igjen i kjøkkenhylla mi;) Kjempefint mønster du har valgt :) Tipper familien vil vokse seg stor!;)
Klem

VillaVårfrubakken sa...

Hei, skjønner godt. Har selv tapt for fristelsen.

Villa von Krogh sa...

Du har et VAKKERT hjem. Ble helt bergtatt her jeg nå...

Takk for en inspisrerende blogg!
Ønsker deg en fin dag videre.

-Anine-

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Gratulere, og velkommen i GG klubben☺ Eg klarte la vere kjøpe GG ting i 2 år som bloggar..men no er eg hekta☺ Kjem til å kjøpe litt av kvart av det eg likar, ikkje bere ein serie-syns det er so mange fine☺

Kos deg med Cloe☺

Klem M♥

(eddas) sa...

Nydelige kopper....
eddaKlemmer

Ellens hobby sa...

Jeg har klart å holde meg selv om jeg har hatt mine drømmer lenge ....Har bestemt at NOE skal bort først.Thi.hi..Lekkre ting...

~Kristina~ sa...

Gratulerer med dine første GG ting!:)
Jeg har klart å stå i mot en stund nå,av den enkle grunn at jeg ikke trodde det var noen som hadde GG her i byen, helt til jeg var på Taras for å kjøpe TE!

Så... Neste bytur blir nok jomfrukjøpet mitt av GG gjort:)

Bettum Villa sa...

Synes også at den serien du har valgt er den fineste til GG. Romantisk og duse farger. Om jeg har noe GG enda? Nope.. Er vel som så mange andre at jeg vil helst ha noe som er "unikt". Derfor venter jeg spent på årets loppemarkeder.

Men jeg skal ikke si aldri :P

Minka sa...

Lekker serie..masse fint i Green gate, men har selv faktisk ingenting, joda det har jeg..hehe, jeg har en sovepose til jentene som er helt herlig..klems

Jannes lille sted sa...

Så fine GG-kopper! Kjempefine:)

klem Janne Merethe

Janne Lillian ♥ sa...

Gratulerer ♥ Den serien der er nydelig!! Jeg har ikke mye GG, men håper at min samling vil øke år for år:)) Blir så glad av de vårlige fargene og blomstene!!

Ha en flott kveld!

Klem

Lyst og luftig sa...

Nydelige de var da... Her har ikke GG funnet veien .... enda, men kanskje det dukekr opp en vakker dag når nytt kjøkken er på plass??!!

God kveld:)

Klem Sissel

Randi sa...

Dei der var jo bare nydelege... Eg fekk min første GG kopp i helga, med skjøne perleblomster oppi. Den var av polkadott varianten... Lysegrøn og vårlig. Tenker vel at eg kanskje burde hatt ein til for å ha eit par liksom... Men no fekk eg egentlig meir lyst på dei der... :-)
Ha ein fin kveld.
Klems

Anne (Moseplassen) sa...

fine kopper!
Er fan av å ha ulike kopper i ulike farger og utrykk, og disse var jo veldig koselige og romlemantiske da :)