torsdag 23. juli 2009

Spiker på hjernen...Bitt av den nye basillen? JA! Jeg har nemlig vært og kjøpt meg en spikermatte av alle ting... Hvorfor? Jo, jeg har vel allerede innrømmet at jeg er litt lettpåvirkelig og etter å ha hørt om denne fantastiske matten på God Morgen Norge og div forum, bare måtte jeg ha en :P Jeg håper på helsemessige gevinster som mer energi, bedre søvn og mindre muskelspenninger.


I dag blir det min tredje dag på matten. Det går litt bedre og bedre for hver gang. Første gangen var det veldig rart og man lå og vred seg fra spiker til spiker, men det skal være en vanesak i følge mer erfarne folk ;)


Matten kjøpte jeg på Clas Ohlson, link her. Den finnes også i olivengrønn.I går var det siste dagen med midnattsol i Tromsø :( Jeg bare elsker midnattsola og kan ikke få nok av den. Dette bilde ble tatt i går, vel og merke uten midnattsola. Vi går mot mørkere tider og jeg gruer meg til høstmørket, for da blir jeg skikkelig mørkeredd. Helst skulle jeg hatt midnattsola året rundt ;)


3 kommentarer:

Anette Lislerud sa...

Oi, slike har jeg sett flere steder.. skal man sove på de??? Eller er det bare sånn typ 10-min "avslapping"? Ser veldig spennende ut, men synes de var litt dyre der jeg fant de.750,-!

Så flott bilde med midnattsol.. Merker det blir mørkere og mørkere utover nå, og liker det heller ikke.. :/

Hulda sa...

Så flott bord du fant. Virkelig et kupp. Passet så godt hos deg. Ja, tenk at det ikke er midnattsol lenger, trasige greier. Ville gjerne hatt den lengre jeg også. Håper det kan gå bra med søsteren din.

Bdicte sa...

Heia! Sover du på den der?? Men alt skal prøves:)

Æ så dæ forresten på Obs igårkveld, men da snakka me nån så gikk ikkje bort til dæ for å forstyrre:)

Nyyyt varmen:))