søndag 26. juli 2009

Fantastisk sommerdag!I dag våknet jeg litt før klokken 07.00. Hadde store planer om å legge meg igjen, men etter å ha sett ut vinduet bare måtte jeg starte dagen tidlig. For slike sommerdager som dette er det sjelden vi har her oppe i nord. Og når de først kommer må man nyte de så godt man kan. Derfor kan man ikke sove bort en slik vakker sommermorgen.Måtte knipse i vei noen bilder i mårres. Hadde lyst å fange på kameraet det fine lyset, men det var ikke så lett. Synes de fleste bildene jeg tok ble alt for mørke. Er det noen som har gode tips for hvordan man skal klare å fange det naturlige lyset i rommet?
Måtte også ta et nærbilde av disse to dukene. Jeg synes den rosa duken fra Daisys Home og kopphåndduken fra Green Gate, passet så godt i lag, også ble det en så sommerlig stemning i stua.

Nå skal jeg stikke ut i solen og der blir jeg nok hele dagen. Vi får se om jeg rekker å lage ett innlegg senere i kveld.

Kos dere så lenge!


15 kommentarer:

Bdicte sa...

Halleluja for go'været:)) Vi drar nok til Grøtfjorden straks! Anbefales om du ikke har vært der før!

Tuse takk for award:)) Setter stor pris på den!

Kos dæ!!

Else sa...

Så koselig. Nyt dagen. Her kjemper sola om å komme fram gjennom skylaget.

Unknown sa...

Kos deg i sola! Herlige bilder du legger ut!
Klem*

Unknown sa...

Nydelige bilder!
Kos deg i sola:)

Klem Linda

Prinsesse Elin sa...

Så fint du har det. Slikt vær er deilig. Å lyset er fantastisk. Jeg digger sånt lys og klarer ALDRI å legge meg igjen jeg :O)

madam mim sa...

Så fint og sommerlig du har det! Og tusen takk for koselig award; min første :-)Håper du har kost deg i sola i dag.

Klem L

MariMaja sa...

Du har vel vært ute i hele dag og er det sikkert enda;) Her har det vært overskyet, så jeg har vært inne i hele dag bortsett fra en liten tur ut i hagen for å plukke litt bringebær;)
Men ble skuffet gitt.....ferdig plukket og gledet meg til ferskt syltetøy....men....bringebærne levde jo!!!! Det var så mye kryp som kravlet oppi der at jeg orket ikke tanken på å spise det :(
Ja ja...sånn kan det gå;)
Kos deg videre og nyt sommerdagen/kvelden;)
Klem fra Maja

Margrethes hus og hage sa...

Man må nyte de gode dagene :) Det er dere vel unnt å få godvær i nord! Vi har ikke hatt så værst vær i sør heller, heldigvis. Det er deilig å se solen!

Vakre duker sammen :)

Hilsen Margrethe

Sanna sa...

Hei ! Kjeder du deg så stikk innom bloggen min og vær med i trekningen av søte engletags som jeg gir bort. Alt du behøver gjøre er å legge igjen en hilsen hos meg ;o)

Jannicke sa...

Herlige bilder..
heldige deg som har hatt fint sommervær :o)

Klem til deg. J.

Anonym sa...

Håper du hadde en riktig så flott sommerdag igår ;o)

Ha en flott uke

Klem fra sør

Sigrid sa...

Heihei :)

Ser det er mange innlegg her, som har gått meg hus forbi. Men ikveld så får jeg ta igjen det tapte. Har hatt besøk hele uken, og det betyr null blogging. Det flott med de dukene, skikkelig sommer.

Har noe til deg på siden min :)

Ha en flott uke.
Klem

Solveig sa...

Er enig med deg; slike tidlige morgenstunder, eller sene kvelder om du vil, bringer med en helt spesiell ro - nesten litt magisk....
Det er ikke alltid lett å fange lyset. Jeg bruker skjelden blitz - synes det er bedre å stille litt på ISO-styrken på kameraet ( kan få bildet lysere eller mörkere ). Lavere ISO-lysere bilde. Pröv deg frem :-)
Önsker deg er strålende morgendag i forhåpentligvis nydelig vär!

Klem fra Solveig

Guttemamma sa...

Nyt været og varmen,her har det regnet i over tre uker med få unntak....
koselig både inne og ute hos deg,virkelig!!
klem og godnatt

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Nord-Norge er vakkert på dager som disse!
Klem