mandag 13. juli 2009

Award + litt oppdatering


Tusen takk Maja, for denne awarden som jeg fikk for lenge siden!!!
Og tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen, beklager igjen for at jeg ikke har kapasitet til å få svart dere alle tilbake nå. Går rundt med konstant dårlig samvittighet for dette.
Den triste nyheten er at en person som er som en søster for meg, er syk og legene vet ikke hva som feiler henne. For å spare kroppen for påkjenningen har de valgt å legge henne i kunstig koma. Livet er så skjørt at det nesten er skremmende. Den ene dagen er man frisk og rask, den neste faller livet fra hverandre. Men i dette tilfellet skal det gå bra og min søster har mange som ber og sender gode tanker til henne. Har mest lyst til å sette meg på første fly for å være sammen med min "andre" familie, bare så synd at de bor på den andre siden av kloden. Vurderer seriøst å ta turen, men skal se det litt an fremover. Kanskje blir det blogging fra et nytt land om litt. Min kjære søster og hennes mor kom hele veien til Norge for å feire bryllupet vårt i fjor. Familie støtter man i gode og onde dager...
Nå blir den en pause som varer i alle fall en uke, så jeg får ikke besøkt noen tilbake før den tid. Inntil da får dere nyte sommeren. Vi venter nok en dag med over 20 grader i morgen :) Deilig!
Klem Fru Luna

9 kommentarer:

MariMaja sa...

Uff det hørtes ikke bra ut....håper de finner ut av det....usikkerheten er forferdelig.
Bedrings-klemmer og tanker til din Kjære "søster" og varme tanker går også til deg.
Klem fra Maja

Margrethes hus og hage sa...

Så leit det var! Håper alt går bra, og at hun blir frisk igjen.

Hilsen Margrethe

Crinoline sa...

Hei,Linda,Så leit,men vi får håpe legene finner ut hva som er årsaken. Du må ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke får besøkt andre blogger.Vi er her nå du har tid og overskudd.

Mor og datter sa...

Hei!
Nå fikk jeg vondt inni meg! :-( ikke noe godt å gå med en sånn usikkerhet :-( skjønner deg veldig godt at du vil ta turen!
Ikke tenk på at du ikke får svart bloggerne-vi har alle forståelse ovenfor deg-vi er her når du kommer tilbake! Ta tiden du trenger.. også krysser jeg fingrene for at legene finner ut noe snart.
stor klem fra meg

Prinsesse Elin sa...

Håper det kommer til å gå bra med venninnen din. Ønsker deg masse lykke til. Klem fra Elin:O)

Solveig sa...

Så leit dette var, da! Ja, en blir stadig påminnet om hvor skjørt livet er og det kommer som en knyttneve i magen når det rammer noen som står en nær.
Ønsker deg/dere lykke til og sender en varm tanke til den stakkars jenta som er syk...

Klem fra Solveig

Sigrid sa...

Hei!

Dårlig samvittighet er det siste du bør ha! Jeg skjønner tankene dine er et annet sted, enn her i blogglandia for tiden.

Det var fryktelig trist å høre om din "søster". Håper de finner ut av det, og at hun blir snart frisk og rask igjen. Ingenting er så forferdelig, som å gå rundt å lure på hvordan ting skal ende. Om det blir tur på deg, må du ha en trygg og fin reise.

Håper du klarer å nyte sommeren, selv om dette naturligvis legger en demper på det.

Varme tanker og klemmer fra Sigrid.

Sigrid sa...

har en award liggende til deg på siden min :)

Daisys home sa...

Håper bare at alt går bra med henne.Så morro at du likte premien du fikk .Håper at du får nyte finværet og kost deg masse,sommerklem