fredag 24. juli 2009

<3 Vakre gamle ting


Denne piketitteren er et av mine nyeste innkjøp på interiørfronten. Og jeg bare elsker den! Det har seg nemlig slik at første gangen jeg så den, så fikk den ikke bli med meg hjem. Men som i mange kjærlighetshistorier så klarte jeg ikke å glemme denne vakre saken. Den bare måtte bli min likevel! Da startet en større prosess med å få piketitteren hjem til meg i Tromsø. Så ved hjelp av mine tanter, og så min gammelonkel, kom min nye kjære endelig hjem til meg :) Spørsmålet nå er om jeg skal male den hvit, men jeg tror nok dere vet hva svaret blir der ;)


Her er butikken hvor jeg fant piketitteren. På en av sommerens småturer ut fra byen, havnet jeg over den flotteste brukthandelen jeg noen gang har vært på! Aldri før har jeg sett så mange flotte gamle ting på ett og samme sted (Og dette var i NORD NORGE!!!). Jeg bare elsker vakre gamle ting og måtte knipse litt i vei inne i butikken, slik at jeg kunne dele det med dere.


Elsker rokokkostoler, men disse kostet 2500 kr pr stk og man måtte kjøpe begge stolene! Gulp, det blir mye penger... Glad for at jeg fikk mine to for 1400 kr (til sammen) :) Kanskje også på tide å gjøre de helt ferdige...Rokokkobord har også stått på ønskelisten min. Dette bordet var imidlertid for kort til at det hadde passet hjemme hos oss. Og nå er jeg da også meget fornøyd med bordet vi fikk for 100 kr i en annen bruktbutikk ;)Butikken hadde flere salonger til salgs.Butikken var overfylt til randen av div småting...Flere komplette teserviser hadde de også.
Det var det for denne gang. For de som lurer på hvor de kan finne denne butikken, så kan jeg si at den ligger ca 3 timer nordover fra Tromsø ;) Slekta har et landsted i samme kommune, skal vise bilder derfra ved en senere anlednig. Håper jeg får besøkt dere alle i løpet av helgen, regner med at det er mye å oppdatere seg med.
God helg!

10 kommentarer:

Elis@beth sa...

Åj åj, så mye artig de hadde der! Må dra innom der på neste biltur ser æ!
Takk for at du delte det med oss interiør sultne nordlenninger!

Ha en fin helg!

Silje Mari sa...

Den butikken i Trollvik e bare nydelig. Ho har åpent kvær sommer og BARE om sommeren. I August/sept bruke ho å selge alt på halv pris for da vil ho bli kvitt det før vinteren for ho kjøpe inn nytt til kvær sommersesong:) Takk for tips om BASVO:)

Nostalgia sa...

For en herlig butikk ! Skjønner godt at du koste deg der ja :-)

Ikke akkurat det jeg forbinder med en brukthandel, skal liksom være litt "skrot" der også da :-)

Ønsker deg en deilig helg !
Klem, Nostalgia

paula sa...

så mycket fint
servicen är jättefin
ha det gott
kramiz

LYKKEBO sa...

For et nydelig speil!!Kjenner meg godt igjen i slike "kjærlighets" historier;)hehe..

Klem

Havets Datter sa...

Åj åj.. der var det mange skatter!! Elsker slike butikker ;o)

Ha ei god helg!

M sa...

Hei hei!!
Ikke male!!
Jeg stemmer NEI!!!
Den er jo så fiiiin som den er!!
Så heldig du er, og så gøy å finne en bruktbutikk der du minst venter det!
Ja, ikke sant det var morsomt med alle "minnene" som kom fra andre bloggere, jeg koste meg veldig med så mange artige svar!
Jeg tror jeg trenger litt fri fra pc denne helgen...var EGENTLIG bare innom for å legge inn et innlegg...men tok en liten runde likevel...."blogges" igjen!
Klem, M

Photo-Me-Life sa...

Ligger noe til deg på bloggen min...

Crinoline sa...

Hei.Forstår at du ikke kunne glemme denne.Jeg har kjøpt en piketitter nå,valgte en med slitt speil. Jeg har malt den hvit og ble veldig fornøyd.Du får gruble litt på hva du skal gjøre,ikke lett...

Margrethes hus og hage sa...

Ser ut som den flott butikk. 5000,- for de stolene var litt stivt ja...

Piketitteren hadde jeg nok latt bli som den er. Syntes den var flott, og at fargen er fin. Men det er jo smak og behag :)

Ha en flott sommer videre. Nå skinner solen igjen her sør!

Hilsen Margrethe