tirsdag 14. juli 2009

Nye awarder + gode nyheter

Tusen takk for de nye awardene jenter! Setter stor pris på de :) De nye awardene er som følgende:Denne awarden har jeg fått av Fru Friis. Tusen takk!!!
Tusen takk til Jatte og Anette med blogggen Familien i Parkveien, for denne awarden.

Jeg er dessverre ikke i form til å finne nye mottakere av awardene i kveld... Men alle dere som besøker meg fortjener de ;)

Ellers har gode nyheter erstattet de dårlige :) Min "søster" har våknet fra komaen og klarer å puste på egen hånd (har en kraftig lungebetennelse), og kjenner igjen folk som besøker henne. Vet ikke så mye mer ennå, men jeg er veldig lettet over denne fremgangen. Har gått rundt i en boble de siste dagene...

Tusen takk for alle de støttende kommentarene!!! Så gode dere er :)

Skulle egentlig reist bort i dag, men pga dårlig form, skal vi se det litt an de neste dagene. Mest sannsynlig blir det litt stille herfra de neste dagene.

Snakkes om litt!

Fru Luna

8 kommentarer:

-Kamilla- sa...

Så godt å høre at det går bedre med "søsteren" din. Vi bloggere er her når du har fått kommet deg, du trenger ikke stresse med den utfordringen. Ta det når du føler for det.

*Stor bli bedre klem*
-Kamilla-

Anette Lislerud sa...

Hei hei!

Det var jo en hyggelig melding å få sånn tidlig på morgenen. Ønsker god bedring til både deg og søsteren din, ha en riktig god dag videre og pass på deg selv ;)

Klem fra Anette (",)

paula sa...

grattis till awarderna
håller med dig att det är kul att sticka
ha det bra
kramiz

madam mim sa...

Hei Linda, jeg har ikke vært innom Blogglandia på en stund. Føler med deg i din "søsters" sykeleie, men godt å høre at ting ser litt lysere ut...Håper alt går bra med henne!

Sender masse varme tanker, klem L.

Margrethes hus og hage sa...

Det var godt å høre at det går framover!

Og gratulerer med awarder, det var fortjent!

Hilsen Margrethe

Anonym sa...

Himmel og hav!!! det må være alvorlig når de har lagt henne i koma!!! håper det går godt og at de finner ut hva det er!!!!

Trøsteklem fra mæ

M sa...

Huffameg, stakkars!!
Håper det går bra, klem,M

Hos Camilla sa...

Livet er ikke lett - det er fantastisk! Tenk positivt, og be til det du tror på så går dette bra!