mandag 15. juni 2009

Speilkommoden

Der var jeg i mål! Nå har jeg brukt to dager på å lære meg å forstørre bilder og å stille to og to bilder sammen på bloggen. Det var ikke bare bare, men jeg har hatt veiledning av denne dyktige damen, bloggeren Anne i Moseplassen. Tusen takk Anne for all hjelp!
Så nå kan jeg endelig vise noen flere bilder av speilkommoden. Jeg tok over 600 bilder av den på lørdag, men det tar litt tid å gå gjennom alle bildene. Jeg kan derfor vise flere ved en annen anledning.Jeg må også takke min kjære mann for hans bidrag til å få speilkommoden ferdig og for de flotte rosene jeg fikk på lørdag.


Jeg får også takke alle som bisto meg med hjelp og forslag under forrige innlegg og til dere tålmodige lesere. En bukett med rosa roser sendes til dere alle (i mine tanker):
Da skal jeg endelig puste ut og slappe av litt. Det tar på å finne ut av slike tekniske ting!

P.s. Noen som vet om jeg mister besøkstallet mitt dersom jeg bytter til en ny besøksteller?

9 kommentarer:

AK sa...

Så fin den har blitt, Fru Luna!Deilig følelse å ferdigstille prosjekter,tar alltid lengre tid enn man tror, føler jeg....! Klem AK

madam mim sa...

Den kommoden er jo bare en drøm...utrolig lekker! Jeg lurte også på det der med ny besøksteller...så jeg håper du får svar:-) Nyt kvelden og speilkommoden!

Crinoline sa...

Hei.Så flink du har vært datateknisk,bildene ble fine. Anne var også til veldig god hjelp for meg.Speilkommoden ble superfin,jeg ønsker meg en også.Ang.besøksteller: Jeg aner ikke om du mister besøkstallet hvis du bytter teller.

Kristin`s lille hjem sa...

Hei. Dette var kjempefine bilder og speilkommoden var kjempe fin. Hilsen Kristin

MariMaja sa...

Lekkert!
Jeg har ikke fått store bilder enda....skal prøve meg når jeg får tid.
Hvis du bytter teller så kan du be telleren begynne på det tallet du måtte ønske;)
Klem fra Maja

Balke gård sa...

Den ble SÅ fin, kejmpeflink er du!! Og hvilke roser..Sukk:-)

Nyt arbeidet og innsatsen!!

Klem, Marianne

anne -moseplassen sa...

Som sagt, bare hyggelig å hjelpe :)

anngående teller så begynner man på nytt ja, men, mange tellere lar deg selv få sette inn ett tall du begynner på. Dermed mister du ikke telte tallene dine.

Verandasol sa...

Den speilkommoden er bare lekker! Du har vært veldig flink :) Og heldig som har så snill mann og da ;)

Ha en fin dag!

charm design sa...

Så nydelig komoden ble.
Godt man har noene flinke menner rundt omkring.Betryggende å høre at det ikke bare er jeg som er helt "proppel".Vi er vel ganske like på det område her inne i blogg landia.Ønsker deg en fin uke,og idag skinner solen på Østlandet,enn så lenge.....