torsdag 11. juni 2009

Før-bilde

Nå skulle jeg egentlig vist frem en fiks ferdig speilkommode... Men, dere må nok vente litt til. Det viste seg nemlig nå i ettermiddag, at skruene til de nye håndtakene var for korte. Dermed må jeg vente i alle fall en dag før kommoden blir HELT ferdig (har jo bare venter 5 måneder allerede liksom...).

Vi kan jo varme opp med et før-bilde:


Da jeg kjøpte denne speilkommoden i januar, hadde jeg aldri sett for meg at det skulle ta 5 måneder å pusse den opp. Men den var mye mer skadet enn jeg først trudde. Jeg hadde nok litt mindre kritiske øyne til speilkommeden enn det mannen hadde, da vi fant den hos brukthandelen.
Det ytre laget hadde begynt å ramle av og mannen måtte lime det på plass igjen flere steder. Det har gått med mange timer til sparkling, sparkling og atter sparkling! Det mørke treverket krevde også en del ekstra maletrøk.
Gleder meg til å kunne vise det ENDELIGE resultatet om noen dager :)

14 kommentarer:

Ida sa...

Spennende - jeg gleder meg :-)

Hege - BOLIGglede sa...

Synes du har vært ganske rask jeg.;) Har nemlig en speilkommode stående som jeg også kjøpte i januar.. Ikke begynt på den nei..
Blir spennende å se åssen den blir!

Frk. T sa...

ÅÅåhh, for en FANTASTISK flott speilkommode, nå ble jeg passe misunnelig!!; )

Gleder meg til å se det ferdige resultatet, det er nok verdt alt sliten til slutt skal du se: )

Ønsker deg en god kveld, snart er det helg!!: )

KLem

torleif ann karin sa...

Ja og det gjør nok alle vi bloggvenner også.
Men har tro på resultatet etter så lang oppussing.

Venter i spenning.

Klem Ann<3

Bdicte sa...

Oj, den blir nok lekker;)) Så flott at du har fått fart i blogginga igjen! Man treng avogtil litt pause for å bli inspirert på ny:)

Camilla sa...

åå..så spennende :) legger deg til i rollen min,så jeg er sikker på å få det med meg.. hihi

madam mim sa...

Det er så deilig å høre at det er flere som bruker litt tid på oppussingsprosjektene sine...men dere har jo faktisk GJORT noe da, jeg bare kjøper og legger det på vent. Har du kjøpt den på "Huset med det rare i" ved brua? Det var der jeg kjøpte skuffen. Synes de er litt stive i prisene på enkelte ting, så sjelden jeg kjøper noe.
Gleder meg i alle fall til å se speilkommoden fiks ferdig! :-)

Unknown sa...

Hei på deg igjen!
Det var koselig at du kom innom!
Ser du også ha blitt memet, moro å bli litt mer kjent.. Jeg ble helt utmattet av mitt eget meme-innlegg, hehee..., så jeg har hatt noen litt off-blog dager...kind of (sa norsklæreren).
Spennende å følge kommoden :)
:)

Siren sa...

Ja det gleder jeg også meg til, å se det ferdige resultatet! Speilkommoden er jo rett og slett helt fantastisk, som skapt for en makeover! Jeg er 100 % sikker på at den kommer til å bli superskjønn!

P.s herlig kakefat du har kjøpt, og muffisene så nam, nam ut! ;)

MariMaja sa...

Spennende, den blir nok utrolig flott kan tenke meg!!
Gleder meg til vi får se;)
Klem fra Maja

M sa...

Gleder meg til å se!!
Den er kjempefin, heldig kupp!!
Klem, M

AK sa...

hei! Går bra det, jeg skriver deg ned på listen for konkurransen her jeg, lykke til!klem AK p.S koselig om du blir med på French friday en uke også!!

AK sa...

hei igjen! Virker som mange tror french friday er fryktelig avansert, det går bare ut på å vie fredagens innlegg til noe franskt, det kan være interiør, mote, franske folk, språk, kultur, reisetips, en film, en sang, jhva som helst! Det er morro, bli med!!Klem Ak

Verandasol sa...

Oi denne var jo bare kjempefin! Gelder meg til å se den ferdig :) Kan tenke meg det har vært litt av en jobb...

Ønsker deg en flott helg!