søndag 7. juni 2009

Bloggtreff hos Chatrine

I går var jeg og 4 andre bloggere fra Tromsø, på bloggtreff hos bloggeren Chatrine. Hun er en erfaren blogger og er kjent i både inn og utland for hennes dyktighet i håndarbeid! Hvem husker ikke det selvstrikkede stoltrekket eller de nydelige tøflene som hun selv har designet... Chatrine har også selv tegnet det flotte huset sitt, med en helt fantastisk utsikt. Jeg håper hun snart viser frem bilder fra badet sitt, med høy takhøyde og lysekrone!

Det var kjempegøy å se alt Chatrine har vist frem på bloggen sin "live". Er vel en person som liker å titte inn i andres folk hjem ;) Og det er nok derfor jeg trives så godt i blogglandia, ha ha... Gleder meg også til den dagen jeg får stafettpinnen og kan invitere bloggerne hjem til meg. Etter all oppussingen har det faktisk blitt kjekt å vise frem mitt hjem også. Må bare få ferdigstilt noen prosjekter først ;)

Chatrine serverte oss tapas og bordet flommet over av de herligste retter. Her måtte det ha vært nok mat til 20 menn! Bare se her:


Aldri før har jeg sett så mye deilig mat samlet på ett sted. Alle ære til kokkene! Og tapas er jo den perfekte maten til slike treff, for da kan skravla gå samtidig, ha ha ;)


Og skravla gikk nå også til kl 23.30. Da ble jeg hentet av min mann som kunne lose meg i seng. Jeg hadde nemlig våknet kl 06.00 samme morgen(!), noe som er et underverk tatt i betraktning at jeg er et B-C menneske. Så det var en trøtt og fornøyd Fru Luna som la seg go og mett etter en lang og innholdsrik dag.


I dag kom jeg meg ikke opp før klokken var bikket 12.00. Da ble jeg vekket av Hr Luna og min lille/store pus (Rasmus har blitt feit over natta!), som lurte på om det ikke var på tide å stå opp nå. Så her sitter jeg fremdeles i morgenkåpen og drar meg i sofaen, og venter på at det skal bli middagstid hos svigermor. Heldige meg får servert middag to dager på rad :) Men så skal jeg heller ikke skryte på meg å være en kokk heller da... Her i huset er det Hr Luna som står for det meste av matlagingen, bortsett fra potet-/ris-/pastakoking, der er det kun jeg som får til av en eller annen merkelig grunn. Og de dagene Hr Luna jobber ettermiddag/kveld, ja da spiser jeg heller ei brødskive enn å måtte kokkelere selv!


Jeg har kanskje ikke sagt så mye om mine manglende evner til å lage mat eller å holde blomster i livet. Jeg kan for eksempel bare drømme om å få en frodig hage en gang... Så i denne bloggen kommer jeg nok bare til å blogge om mine malings- og oppussingsprosjekter ;)

(Bildet under: Chatrine er i gang med å trekke om stolene og hun har selv brodert kronen bak på stolryggen!)

Pga min manglende evne til å lage mat, er jeg også litt bekymret for hvordan der skal gå den dagen jeg har bloggtreff her i Drømmefabrikken... Hva i alle dager skal jeg servere mine gjester! Og etter den festaften vi hadde hjemme hos Chatrine i går, blir dette som å hoppe etter Wirkola!!! Tusen takk for en flott kveld Chatrine!
Jeg vil også takke alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på den hvitmalte trappen. Jeg er glad for at jeg kan gi litt inspirasjon tilbake dere :) Og selv om trappeprosjektet tok sin tid, så var det absolutt verdt det. Men prøv å få med dere noen gode hjelpere, for da gå det så mye fortere. Spesielt hvis man er to som maler på hver sin side av stolpene samtidig.
Klem Fru Luna

12 kommentarer:

M sa...

),O
lö,)
l),
l

Så herlig å møte bloggevenninner "live"!!!
Chatrine er jo fantastisk, jeg har bladd mye i den bloggen, du!
Trappen ble så lys og trivelig, sikkert deilig å få overstått malingen.
Har dere regelmessige bloggemøter hjemme hos hverandre?
klem, M

Forførende Farger sa...

Det høres ut som dere hadde en kjempekveld!
Og så hyggelig å treffe de andre bloggvennene face to face da.
Matbordet var imponerende. Skulle gjærne ha satt tennene i noen av de fristelsene. Tapas er genuint å servere når man er mange.
Du er ikke alene om å ha dine "mangler"...
Jeg er totalt analfabet når det kommer il håndarbeid. Kan knapt tre i en nål *rødme*
Hmm...

Ha en fortsatt fin søndag!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Ja nu har også jeg våknet til live...snart er jo klokka 18...

Tusen takk for i går! Det var kjempekoselig. Å jeg gleder meg allerede til neste gang hos en av dere.
Jeg tok jo ingen bilder selv, så jeg må nok få låne et av deg å sette i min egen blogg når jeg etterhvert (i kveld engang) lager et nytt innlegg.

Du må ha en fin søndagskveld!
Klem fra
Chatrine:)

Linda sa...

Ser ut til at dere har kost dere på bloggtreff ja!
Jeg har vært på 2 treff tidligere.
Artig å se noen av de andre bloggerne i virkeligheten!

Så var det trappa di da...
Den ble rett og slett knallfin!
Utrolig hva litt maling kan gjøre!
Og så har du pyntet med så fin lyslenke!
Fine bilder ;O)
Hvis du blar deg ned et par innlegg hos meg så ser du at jeg har brukt pynten fra lysposen jeg fikk fra deg på et norgesglass ;O)

Klem Linda

Jannicke sa...

Heisan.
Nå var det kjekt å titte inn til deg igjen. har blitt en stund siden sist..
Jøss, for et herlig tapasbord! Ikke rart dere storkoste dere...

Har sittet og beundret trappen din! Helt vidunderlig fin er den! Veldig koselig med den lyslenken du har hengt opp,
det ble liksom prikken på i`en!
Klem til deg fra meg.

madam mim sa...

Heisann! Takk for i går, det var så koselig! Synd at jeg måtte dra så brått, men satser på å få være med til the very end neste gang vi møtes:-) Så utrolig flott trappa ble, har ikke sett den før nå. Nå ble jeg om mulig enda mer overbevist om at trappa vår må til pers! (Spesielt hvis jeg noensinne skal holde bloggtreff, he he). Ha en fin kveld!

MariMaja sa...

Så mye god mat!!
Du...stikk innom meg...overraskelse til deg!!
Klem fra Maja

Drømmen om en eplehage sa...

Mmmm, her så det ut til å være masser av snadder du! Vi hadde også tapas når her var bloggtreff, og det er som du sier: Mye lettere å la skravla gå :)

Der ligger en utfordring til deg i bloggen min. Håper du tar den med et smil!

Sol fra meg

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

du kan begrense "mengden" lukt etter kor mange pinnar du set ned i. eg har alle nedi og syns det er akkurat passe. men kjem jo an på kor stort rommet er og sjølsagt. er bere å prøve seg fram.

:)

Silje Mari sa...

MAten så kjempegod ut og trappen din var blitt utrolig fin!!!virkelig verdt arbeidet ja!D

Anonym sa...

Hei!

Ja, håper på en fin og varm sommer for oss nordboere!! Du burde absolutt prøve å få tatt turen til lofoten! det er verdt et besøk;)
Vi bruker 4 1/2 time å kjøre til harstad, sånn ca...
Trappen er fortsatt lik som bildene,desverre,MEN denne uken skal det skje noe! Takk for tips:) Tror jeg skal prøve på å male alt annet enn trinnene hvite først og hvis jeg ikke liker det sånn, kan jeg jo bare male trinnene...Skal legge ut resultatet;)

Ha en fin uke!

Brocante sa...

Har sett flere innlegg om dette treffet .... Ser ut som vi har gått glipp av noe! Ellers ser jeg litt nedover i bloggen din et innlegg om din hvite trapp - du og du så lekker! Virkelig fin er den - men du har jo også vært så flink med lys!