fredag 26. juni 2009

SommertidSommertid = sommerferie! Og det ser ut som at hodet mitt har tatt ferie denne uken... Jeg tar derfor en liten ferie fra bloggingen nå i sommer. Kanskje dukker det opp et innlegg eller to, men jeg lover ingenting, dere får heller bli positivt overrasket hvis det skjer ;) Håper dere ikke glemmer meg imens... For jeg kommer tilbake :)

Vi har ikke de store planene for sommeren, men jeg skal vie mye tid på helse og velvære. På onsdag startet jeg på en lav-karbo diett, som innebærer at jeg har kuttet ut alt av mel, melk og sukker +++ Alt dette er ting jeg ikke tåler og jeg håper på store fremskritt helsemessig ved å kutte de ut. Så jeg kaller det ikke en diett, det er en kostholdsendring som jeg må følge resten av livet. Det er vel dette som blir min hovedprioritering fremover. Akkurat nå er jeg litt satt ut av abstinenser etter det meste... Magen skriker etter brød, pasta, smågodt, fløtegratinertepoteter, Zero (Cola), muffins, kaker... Håper dette går over etter noen dager, i alle fall i løpet av noen få uker! Min venninne som har fulgt samme dietten siden januar, har fått livet helt forandret. Borte er magesmerter og andre mageproblemer + 17 kg! Me like ;)
Håper vi ses igjen om noen uker, da med en mage som fungerer og noen kilo mindre :P

GOD SOMMER!!!
Posted by Picasa

21 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Lykke til med diett og omlegging av livsstil. Det koster, men det er nok verd det om du sliter med allergier og intoleranse. Ønsker deg lykke til! Og god sommer :)

Hilsen Margrethe

Prinsesse Elin sa...

Ha en nydelig sommer. Jeg er her å venter på deg til du kommer tilbake:O) Masse varme sommerklemmer fra Elin:O)

-Kamilla- sa...

Lykke til med livsstils endringen! Har selv en jente som har melke intoleranse, og hun skal ikke ha noe med melk i. Det er litt av en omstilling du og kroppen skal gjennom nå, ikke gi opp selv om enkelte dager blir pyton!

STOOOOOOR sommer klem fra meg ;-)

Monica sa...

lykke til med diett og livsstilsendring:) Stå på:) Ønsker deg en fin ferie:) klem fra Monica

-Kamilla- sa...

Hei igjen!
Da har jeg endret navnet på bloggen, mye frem og tilbake før jeg landet på Ultima Thule :-)

Klem (-Milla-)

Silje Mari sa...

Johooo for et fint vær:) Flinke du som endrer kosthold..hadde nok jeg hatt godt av også, men viljestyrke..hmmm..
lykke til i allefall:D

Mailen sa...

Har selv gått på lavkarbo og gikk ned 10 kg. Etter jeg sluttet så gikk jeg fortsatt ned :)Kjenner at kroppen har det mye bedre. Har ei venninne som sverger til lavkarbo, selv etter hun er ferdig med dietten sin.Hun har laget en blogg der hun legger ut forskjellige oppskrifter.

http://beekey81.livejournal.com/

Lykke til og god sommer :)

madam mim sa...

Lykke lykke lykke til, det koster å legge om matvanene - jeg synes du er tøff :-) Men det er klart at du har mye å vinne på dette. Håper suget etter alle forbudte matvarer gir seg fort, og at helsegevinsten gjør alt verdt det! Jeg venter trofast til du er tilbake til høsten, og kanskje vi sees hos benedicte før du er tilbake på bloggen din igjen :-) ha en riktig fin sommer!

Linda sa...

Ha en fin sommerferie!

Klem Linda

Sigrid sa...

Hei!

Lykke til med kostholdsendringene, jeg syns du er tøff som gjennomfører det! Stå på :)

Ønsker deg en god ferie.

Klem fra Sigrid.

LYKKEBO sa...

Ønsker deg en riktig goooood sommer:)

Klem Lykkebo**

Therese sa...

God sommer til deg Storkos deg så gleder jeg meg til du kommer tilbake. Klem

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Vi går ingen steder.
Mange som tar sommerpause ser jeg rundt om:)

Ta vare på helsa. det er viktig, også håper jeg du koser deg masse i sommervarmen. Ikke store planer her heller, men det er jo det som er mest ferie syns nå jeg.

Ønsker deg en herlig sommerkveld.
klem:)

Daisys home sa...

Du ble en av vinnerne inne på jubileumstrekningen min.Så Send meg gjerne mailadr. din eller noe så jeg får kontakte deg for å få sendt deg premien.klem

M sa...

Lykke til med dietten!
Og god sommer, klem, M

Janne sa...

Flink du er på lavkarbo! Følger du noe bestemt opplegg, tro? Mistenker at jeg også reagerer på mel, melk og sukker.. Hvordan fant du ut av at du reagerte?

Jatte sa...

Lykke til med livstilsendringen :o)
Jeg har en award til deg inne hos meg.

Ha en flott sommer,
Klem Jatte !

Daisys home sa...

Lykke til den nye livstilen!må si at du er flink som greier dette.Jeg følger garantert med deg videre.så ha en velfortjent Sommerpause ifra Blogglandia og kos deg masse,klem

Crinoline sa...

Hei,Linda.Lykke til! Det er mange som tar en bloggpause i sommer.Hos oss har også sommerværet tatt en pause.Det regner og vi fyrer i peisen!

-Kamilla- sa...

Det ligger en utfordring til deg på siden min, når du føler for det :-)

*Sommer klem*
-Kamilla-

*sne* sa...

Hei, det var lenge siden sist! Håper alt er bra med deg. Ser at du gjør noen kostholdsendringer - det kunne sikkert vi alle gjort! Mannen min og jeg gjorde noen endringer ett år etter at vi ble sammen. Vi spiser kun matvarer med mye sukker og karbohydrater en dag i uken, og det synes jeg har gjort underverker. Men vi har fått mye pes pga det. Spesielt i jobb sammenheng når det serveres kake og andre søte fristelser, og vi alltid sier nei. Men det er overraskende lett nå.

Her er alt vel med oss. Vi koser oss i sommerforstaden Drøbak og gleder oss til ferie nå. Ønsker deg en nydelig sommer! Klem fra Christine