tirsdag 16. juni 2009

Dagens tips: Salg på KIDEn god nyhet til oss interiørelskere! KID har salg på en rekke varer :) Det er f.eks 50 % salg på alle pledd, pynteputer og sengesett. Det er også 30 % salg på en rekke kurvvarer og Marseilleserien.

Jeg var kanskje en av de få på NIB som ennå ikke hadde kjøpt meg noe fra den berømte kurvserien deres, men det gjorde jeg noe med i dag :)

13 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

been there done that...igjen :) har handla ein del der før og meir vart det på salg idag :) pynteputer og osteklokke i bast serien :)

ekje lett å la vere :)

velkommen i KID klubben :)

Klem M :)

madam mim sa...

Var også en ørliten tur innom i dag, kjøpte litt sommervarer på 30%. Hadde jeg ikke vært så utrolig sliten (vært på dagstur med 30 elleville unger i dag), hadde jeg fått med meg mer....skal tilbake ja! :-)

Unknown sa...

Å så bra! Jeg er også en av de få som ikke har kjøpt noe av kurvserien, men som sikler veldig på det! Heldigvis er jeg ferdig tidlig på jobb i morgen.. så da er det rett på KID!
Takk for flott tips!
Klem*

lillelise sa...

Tusen takk for tipset om salg! er en hel masse varer der jeg har siklet på, og nå tror jeg jammen meg det blir en liten shoppingtur en av de nærmeste dagene. speilkommoden din ble lekker!

Kristin`s lille hjem sa...

Hei! Takker for tipset, skal se om jeg kan få tatt en snartur innom imorgen når jeg har lunsj på jobben. Hilsen Kristin

adales verden sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jeg er så laangt unna kid, heldig du!
ha ei fin uke!

Unknown sa...

Takk for tipset:)

Så fint det ble på bloggen din med litt større bilder!
Var det vanskelig å få til eller?

Ha en flott tirsdagskveld:)
Klem Linda

Hulda sa...

Ja, KID har ofte salg. Mye fint finnes det der også. Har endel fra kurvserien. Jeg leter etter noen flere gardiner til stua, får to ekstra stuevinduer i nyhuset. Har sett på noen som ligner veldig på de jeg har, satser på de. :)

Flott bilde du har tatt av KID-sakene. Veldig fint det brettet.

Margrethes hus og hage sa...

Det er flotte ting, jeg har heller ikke fått handlet noe av dette, men fikk jo en god unskyldning nå :)

Ha en fin kveld :)

Hilsen Margrethe

-Kamilla- sa...

Hmmmm... Har planlagt shopping i morgen :-) Og da MÅ jeg jo innom kid og se. Har kjøpt et par ting i kurvserien deres dra før, og det kan jammen hende det blir flere ;-)

Har vært litt rolig på bloggefronten hos meg den siste uken. Har hektiske dager på jobb, og alt som kan krype og gå har jo avsluttning i disse dager.
Men nå begynner det snart å roe seg, gjenstår 3 bursdager til helgen. PS! Speilkommoden ble nydelig,du er jammen dyktig!

Klem!

torleif ann karin sa...

Ja sant, salg er topp<3
Har selv vært på Kid idag og kjøpt noe småtterier. Det måtte selfølgelig blogges.
Titt innom meg da vel.
Klem Ann.

Anonym sa...

Du vet å komme med gode nyheter!! Fin den rotting-kolleksjonen de har. Nydelige roser du har fått!

For en jobb du har gjort med speil-kommoden! Nydelig!!

Balke gård sa...

Takk for hyggelig besøk;-) du har det da så koselig selv, og bordet ditt ble SÅ fint!!! Har også kjøpt litt der, synes det er rimelig og nå 30% i tillegg, I like it:-) Ha en fin dag, klem fra Marianne