søndag 10. mai 2009

Siste sjanse å være med på konkurranse!

I dag kl 12.00 avsluttes konkurransen min hvor du kan vinne en overraskelsespakke. 70 personer har allerede meldt seg på! Men det er ikke for sent, bare gå til dette innlegget for å være med :)

Trekning finner sted litt senere i dag. Regner med at det tar litt tid å lage alle loddene ;)

Ha det fint så lenge :)

8 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Leiligheten din er sikkert veldig kuul!!! Og ja, det hadde vært utrolig kuult å laget et eget hjem i fabrikk eller låve. Noe helt spesielt! Hm...

Stikk på Kid og kjøp "kronene" til kr 15-pr stk. De som er inni norgesglassene!!!

Klem fra meg :O)

Forførende Farger sa...

Jeg venter spent på trekningen. Men jeg VET at jeg ikke vinner. Den eneste gangen i hele mitt liv jeg har vunnet noe, da vant jeg en rusten og ødelagt hagesaks!
Det går faktisk en vandrehistorie om denne premien jeg vant i Sverige... Har fått den gjennfortalt opptil flere ganger i forskjellige sammenhenger ;-)

AK sa...

Jeg leter også etter en gammel en for å fikse opp, fant ingen på finn.no! Så får vel dra på loppiser! Spennende med konkurranse, tror jeg meldte meg på, blir konkurranse hos meg snart også, når jeg runder 5000 besøk! Ha en fin søndag! klem AK

Linda sa...

Hei igjen...vet ikke om du har sett det men jeg har lagt igjen en hilsen der du viser fram skiltet fra Veronica.
Bruker jo å legge igjen kommentar under det siste innlegget..

Havets Datter sa...

Hei.. og takk for hyggelig kommentar på barnerommet ;o) Teksten laget jeg ved hjelp av overhead. Tegnet den først på veggen også malte jeg med en mikroskopisk tynn pensel. En skikkelig møkkajobb (rett å slett) som tok MANGE timer (fordi tapeten er ruglete). Men ble fornøyd til slutt ;o)

ChatrinesLiving sa...

Dette blir jo spennende1:)

Ha en superfin søndagskveld!
Klem fra Chatrine:)

Anonym sa...

Hei:)
Takk for Kommentar i bloggen, veldig koselig:)
Bruker en teknikk som jeg fant hos: TINE`S KREATIVE HJØRNET. Man tar bare det ytterste laget av en serviett(med mønstret) legger rundt lyset og stryker forsiktig over med strykejernet, til man ser at stearin smelter. Ser at det er flere som bruker bakepapir oxo, men siden jeg ikke er redd for strykejernet mitt, syns jeg det er veldig greit å gjøre det på denne måten! ARTIG:)

Ha en FLOTT dag!

Mailen sa...

Tusen takk for kommentaren i bloggen min:) Kommer mest sannsynlig til å måle rokken hvit, men det blir ei stund til for har en del oppussing som skal gjøres ferdig først:) Ha en fin kveld:)))