lørdag 16. mai 2009

Metervare fra Green Gate

Jeg måtte ta turen innom butikken Taras igjen i dag. Målet med byturen var å kjøpe inn stoff til rokokkostolene :) Og stoff ble det, til en veldig fin pris ;) Dette rutete stoffet fra Green Gate var allerede satt ned med 50 %, siden de skal slutte med metervare fra G.G, men i anledning Markedsdagene i Mackgården var alle varene i butikken satt ned med 20 %. Så til sammen var stoffene til G.G. satt ned med 70% :D Me looooove! Så da får dere kanskje se noen ferdigmalte og omtrekte rokokkostoler i neste uke...

Jeg kan jo også fortelle at jeg møtte på en annen interiørblogger på Taras i dag. Elisabeth med bloggen Hjemme hos Elisabeth, var på bytur med familien sin, og jeg syntes det var noe kjent med henne. Men feige meg, turte ikke spørre om hun var en blogger... Prøvde bare å smile og sende litt tankeoverføring til henne. Men nå har jeg fått det bekreftet, så neste gang jeg møter på deg Elisabeth, så skal jeg si fra ;)I dag har vi også nok en nydelig dag i Tromsø! Det er så deilig med slike flotte vårdager, som dere lenger sør i landet allerede har hatt i noen uker/måneder. Tok noen bilder fra kaia i sentrum som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.

Bak alle båtene har vi Rica Ishavshotell:


Bryggen hvor vi finner mange restauranter:


Her har vi Tromsøbrua, Ishavskatedralen, Tromsdalstind og Fjellheisen:


Da skal jeg stikke ut i solen igjen og trekke ut litt flere stifter fra rokokkostolene...
Ha en strålende kveld med eller uten MGP!

5 kommentarer:

Crinoline sa...

Lykke til med stolene.Gleder med til å se dem ferdig.Nydelige bilder fra Tromsø.

Hulda sa...

Skal si Taras har masse flott fra GG. Må definitift dit når jeg skal til Tromsø. Flotte ting du har kjøpt også. Jeg har også de serviettene og en teboks i samme mønster.

Mitt Blogglandia sa...

Gleder meg til å se stolene når du er ferdig. Fine bilder fra Tromsø!
God 17. mai!

Else sa...

Flotte bilda du har tatt. Nydelig vær hos dokker. Fremdeles overskya her. Ikke sett sola sia æ kom nordover. :( Glede mæ til æ se resultatet av stolan dine. Stoffet ser flott ut.

Linda sa...

Du bor i en flott by!
Jeg har desverre aldri vært i Tromsø....
Kjempefine bilder du har tatt!

Ønsker deg og dine en fin 17 mai feiring!

Klem fra Linda