lørdag 2. mai 2009

Antikkmesse + ut på tur

Dagen i dag har vært strålende på alle måter! Sola har skint, gradestokken har krøpet opp til 14 grader og jeg, mannen og svigermor har vært ute på tur. Vi har vært på antikkmarked på landet og besøkt noen slektninger av mannen. Har aldri vært på antikkmesse før, så jeg hadde det som plommen i egget i dag. Fant mye fint, og noen ting fikk til og med bli med meg hjem. Men mesteparten var sterkt overpriset! Så noen små Norgesglass som de skulle ha 150 kr for!!! De samme glassene kjøpte jeg for 15 kr på Miljøbutikken, for noen dager siden. Men det var gøy likevel :)

Det som fikk bli med meg hjem var tre putetrekk. De er gamle, hvite og har broderinger, monogrammer og blonder :) Endelig fant jeg også slike putetrekk! Måtte teste ut trekkene med det samme jeg kom hjem og rakk så vidt å ta noen bilder før "Det store korslaget" begynte.Det ene trekket er veldig stort. Den har fått noen flekker som jeg lurer på hvordan jeg kan fjerne på en skånsom måte. Heldigvis ser de ganske ferske ut og det bør ikke bli for vanskelig å få de vekk. Er det noen som vet om jeg kan vaske de i vaskemaskin?

Blonder og monogram :) Jeg måååå lære meg å brodere en vakker dag!Antikkmessen:

Beklager de dårlige bildene, hadde ikke speilrefleksen med og jeg var litt flau over å ta bilder der inne :P

Det var mye møbler der også, men de er lenger inn i rommet og i siderom. Jeg fant 4 rokokkostoler også, men de var solgt. Tenkte å sjekke de ut for deg Gjertrud ;)


Mens vi ventet på fergen...God helg til dere alle! Og tusen takk for alle koselige kommentarer, det er også gøy at så mange vil være med på trekningen om overraskelsesgaven :)
Snakkes snart!

15 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

eg veit ikkje om det hjelper...men ei som jobba på eit vaskeri fortalte meg at ALT kan reingjerast på denne måten: sprut møbelrens (slik som ein bruke for å reingjere flekkar på stoffsofa f.eks) på flekken, ha det du ska reingjere inn i ein plastpose og lukk skikkele igjen, legg posen ut i sola på dagtid og på badet om natta. poenget er at det skal komme kondens i posen. vask deretter i vaskemaskina, eller skyll i vatn dersom det ikkje toler maskin.
håpe det kanskje kan hjelpe :)

god helg :)

Photo-Me-Life sa...

Så koselig at du tenkte på meg:) Den kremen er 150 gr smør, 1 ts vaniljesukker, 1ts varmt vann og 250 gram jordbærmelis, smakte himmelsk

adales verden sa...

såå fine saker:)
Ønsker deg fortsatt fin hælg!

Unknown sa...

Så nydelige putetrekk! Virkelig vakre:)

Ha en fortsatt flott helg

Klem Linda

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Crinoline sa...

Nydelige putetrekk.Jeg kan heller aldri gå forbi slike skatter.Jeg vasker de gamle putetrekkene mine for hånd. Ang.flekker:kommer an på hva slags flekker det er.Jeg fjernet rust med noe som heter Odin rustfjerner,den kan kjøpes i fargehandel.Lykke til.

madam mim sa...

Nydelige putetrekk! Og ja, det var en skikkelig deilig dag i går, fikk til og med litt farge :-)
Jeg har ikke brukt sparaymaling så mange ganger, men de gangene jeg har kjøpt har jeg kjøpt den på fargehandelen på Torgsenteret. Jeg sliter litt med å få bra resultater, da...Jeg får beskjed om å holde sprayen 30 cm fra, men det blir ingen farge før jeg kommer 20 cm innpå :-) Er det noen triks jeg ikke vet om?

home 4us sa...

Heldige deg som har vært på antikkmesse. Finnes ikke mange av den sorten rundt omkring her, dessverre.
Fine ting du har kjøpt:)

liven sa...

Heisann!!
så heldig du var som fikk tak i disse nydelige putetrekkene!!
Kikker alltid etter slikt jeg også.....
her i Bergen var det nettopp en stor antikk messe som jeg dessverre ikke fikk anledning til å besøke!
Håper på å få sjansen til neste år!!
Håper du får noen gode råd om flekkfjerning!
Ønsker deg en flott søndag:o)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Så spennende med antikk marked! Vakre trekk også. Det er faktisk ikke så vanskelig å brodere plattsøm til monogram, du må prøve det ut en dag:)
Det er mange som har meldt sin interesse for bloggtreff:) Jeg skal skrive litt om det snart, enda er jeg i planleggingsmodus;) Men i løpet av uka skal jeg nok få både tid og sted klart.

Ha en superfin søndag!
Klem fra Chatrine:)

LIVS LYST sa...

Ja, hadde ikke det vært genialt?!! Å kunne brodere slike monogram med flatsøm. Det har jeg lyst å gjøre!! Har prøvd en gang. Det er ganske tålmodighetsarbeid. Derfor at det vel bare blitt liggende....

Ha en fin søndag!
Hilsen L-jo

Kari sa...

Så vakre puretrekk! Skulle gjerne vært på den antikkmessen.Det er lite med slikt her i nord desverre. Ville bare stikke innom for å takke for koselig hilsen fra deg:))
Ønsker deg en flott søndag!
Klem

madam mim sa...

Godt å høre at det ikke bare er jeg som strever litt med den sprayen da :-)Jeg kjøpte decoupagelim i 2. etasje på Tromsø bokhandel. Drev mye med scrapbooking før, så den har ligget i skuffa en stund :-)Kjekt å ha!

Birgitta sa...

Hej!
Mitt första besök hos dej. Jag har tittat på alla fina bilder och läst om hur du har det. Jag kommer snart tillbaka hit.
Kram Birgitta

Thea sa...

Nydelig puter...Jeg skal på antikkmesse i juni (etter skattepengene er kommet,,hehe..),og jeg gleder meg... :O)

Fin blogg du har forresten. Du er hjertelig velkommen til å ta en titt på min: tantepollys.blogspot.com

Ha en god dag..