fredag 15. mai 2009

Green Gate, fornyelse og gratis mat

Når våren kommer er det mye som skal fornyes. I går deltok jeg på dugnad her på Drømmefabrikken, hvor alt av uteområder ble klargjort for våren. I dag var det jeg som trengte en fornyelse... Så jeg tok turen til frisøren, og fikk både farget og klippet håret, noe som var på høy tid da det var blitt 8 måneder siden siste besøk til frisøren! Jeg fikk også kjøpt inn noen lekre saker fra Green Gate :) Må jo fornye litt hjemme også med noen sommerlige farger og mønster...

Falt pladask for denne serien til Green Gate, og kjøpte både servietter, kakeboks og kjøkkenhånduk:
Kjøpte også to slike tøyservietter(?), som skal bli til to puter. Fikk låne en symaskin av en venninne i går, så nå blir det spennende å se om jeg husker hvordan man bruker symaskin :)Alt dette fikk jeg kjøpt på 20 % salg på Taras i Mackgården. Tilbudet gjelder hele butikken til og med i morgen! Her er noen mobilbilder fra godbitene på Taras: "Green Gate Heaven"


En gammel skolevenninne av meg jobber på Kaffebønna i Mackgården, og har dratt i gang Markedsplassdagan i Mackgården (14-16 mai). I dag ble jeg dratt ned dit av Elisabeth (takk og pris!), og ble servert GRATIS (ja du hørte riktig!) kaffe, te, sjokolade, jelly beans og masse deilig mat fra restaurantene i gården. Butikkene har også mange gode tilbud, bl.a Taras hvor jeg kjøpte de tingene fra Green Gate.

Her ser vi noen av smaksprøvene, bl.a deilig sushi og sjokoladekake med jordbær fra Compagniet, og noen fantastiske klippfiskretter fra Sjøgata 12 Mat og Vinhus. Jeg skal absolutt ta med meg mannen en dag for å spise klippfisk, for det var kanon godt!


Bor du i Tromsø så kan jeg anbefale deg/dere en tur innom Mackgården i morgen!


Jeg har hatt noen sene kvelder i det siste og slik så det ut kl. 00.00 for noen dager siden:

Det var bare helt utrulig vakkert!


GOD HELG TIL DERE ALLE!!!

13 kommentarer:

paula sa...

så mycket fint , man vill ha
ha en trevlig helg
kramiz

Havets Datter sa...

Har akkurat vært å kjøpt meg en slik tøyserviett (??) Trodde det var en duk..hehe.. Tenkte på putetrekk jeg også, men foreløpig får den være duk ;o)

Linda sa...

Jeg vil bare fortelle deg at jeg har også gjort det samme som deg og flere når det gjelder den konkurranse greia.
Dette er selvfølgelig ikke ment som noen kritikk til noen andre.
Men nå det er sagt har jeg kun lagt meg til som følger hos blogger som jeg liker og som jeg vet at jeg kommer til å besøke jevnlig.
Og slik håper jeg også at mine følgere tenker.
Over til dine bilder her....
midnattsbildene dine var utrolig flotte!
Søte Green Gate ting du har kjøpt!
Green Gate har utrolig mye fint!

Fortsatt en fin kveld til deg.

Klemz

Silje Mari sa...

Åh selvfølgelig 20% på alle varer når jeg ikke er der enda! Satser på at det blir til neste år også(?) for da skal jammen jeg også benytte meg av tilbudet:)
Nydelige ting du har kjøpt, og Tromsø som alltid nydelig med havet og fjellene! Gleder meg til å flytte nordover nå ja:D
Ha en super fredag.

madam mim sa...

Hei, ser vi er to som har benyttet seg av 20% tilbudet, jeg var i dag og kjøpte meg servietter og teboks i grønt og rosa fra GG :-) Ble ikke smaksprøve på meg dessverre, hadde vært på kafè og var altfor mett til å smake på alt det gode de hadde å servere i mackgården.
Ønsker deg en fin kveld!

madam mim sa...

Ja, jeg skjønte det andre avsnittet var myntet på noen andre :-) Jeg har fått med meg bloggtreffet ja! Har vurdert litt om jeg skulle dra eller ikke, følte meg liksom så fersk blant alle de garva bloggerne...men tror jeg bare skal overse den følelsen og melde meg på likevel :-) Hadde jo vært gøy å treffe noen som har akkurat de samme interessene som meg!

Crinoline sa...

Klart du greier å sy puter. Green Gate har mye fint.Ønsker deg en fin 17.mai.

-Kamilla- sa...

Hei igjen!
Takk for hilsen i bloggen min :-)
Varene er dessverre ikke kommet enda, venter og venter og venter....
Oppdaget i går at jeg har bestilt feil størrelse på gardinene med blomster på :-( Skulle ha bestilt dem i 220cm, har bestilt 160cm....
Da MÅ jeg bruke dem i TV stuen da, kan evt returnere/bytte dem. Må nesten se når de kommer.

Har mast på mannen i huset (eller gubben som vi sei her nord) i hele uka om å kjøre til Tromsø i morgen. VILL på Taras, men nei....
Passer litt dårlig da bursdags gjestene kommer spredt utover hele helgen. Har jo forståelse for d da!
Klem

Bdicte sa...

*æ spring* Hehe....
Nydelige bilda!!

Prinsesse Elin sa...

Hei
Det kommer til å bli noen nydelige puter. Et fantastisk stoff. Har du sett det flotte skiltet som jeg fikk med posten i går? Takk for at jeg fikk lov å kopiere det eller takk for at jeg fikk bestille likt gjennom veronica. Det er rett og slett helt nydelig.
Ønsker deg en nydelig lørdag og en flott 17 mai. Masse klemmer fra Elin:O)

M sa...

Her var det mange flotte bilder!!
Og utsiktsbildene dine var bare vakre!
Jeg er innom for å ønske deg og dine en god 17.mai!

@->- @->- @->-

Tre roser til deg fra meg!

Forførende Farger sa...

Godt jeg ikke bor i Tromsø, ellers hadde jeg gått amokk inne på den butikken!

:-)

Elisabeth sa...

Hei! Ja det var meg!!!! Så det er du som er Fru Luna. Smilte jo til damen som ville ha det flotte stoffet til stolene sine. Ha en super helg. Neste gang du ser meg, må du gi meg et lite vink. Jeg er jo som du vet litt distré..... :D