fredag 1. mai 2009

1 mai og konkurranse

Tusen takk for alle de fine ordene om bloggen min i jubileumsinnlegget, jeg blir jo helt rørt av dere :) Jeg setter stor pris på dere som besøker bloggen min!

Jeg har ikke fått tatt en besøksrunde de siste dagene. Jeg har både i dag og i går vært opptatt med maling av trappen. I går malte jeg i over 10 timer, og på den tiden fikk jeg bare malt ett strøk maling på gelenderet, oppe i loftsstua! I dag var jeg så heldig å få malehjelp av svigermor. Det er no helt annet å være to om malingen, det går mye fortere og er myyye mer koselig :)

I går hadde vi nydelig vær her i Tromsø, og jeg benyttet anledningen til å erklære at våren var kommet til byen. Jeg fikk satt ut utemøblene og har småplanlagt hvordan jeg kan gjøre uteplassen triveligere. Det trenges like mye jobb ute, som jeg har brukt inn, for å gjøre det mer koselig. Nå er uteplassen et fellesområde for oss og naboene, men jeg nekter å tro at de vil klage over at det blir koselig der ute ;)

Det er fremdeles mulig å være med på konkurransen på bloggen min. Bare legg igjen en kommentar her. Gaven blir en overraskelse, men jeg kan si at den vil bli kjøpt på en av min favorittbutikker i Tromsø by.

Jeg ønsker alle en herlig langhelg, med masse sol og avslapning :)

4 kommentarer:

Hulda sa...

Godt at du har kosa deg i godværet som er her nord. :) Vi har også hatt en fin dag. Har malt jeg også. :)

Mia, New Room Interior sa...

Uteplassen blir sikkert så koselig at naboene blir fornøyd! :-) Ha en fin helg! Klem-Mia

Villa Creme sa...

Hei, hei!
Nærmer du deg ferdig med trappeprosjektet ditt? Jeg har allerede gått over vår trapp med kosten nå og flekket der vi har laget hakk. Mye bæring i trappen under flytting!
Vi bor i et ferdighus tror jeg... har ikke satt meg så veldig inn i det. Det er kjedet enebolig(dvs carporten vår og naboens er vegg-i-vegg). Og alle husene ble satt opp i år 2000 og er like.
Vi likte romløsning, utearealet, og området generelt så vi hoppet på og la inn bud en halvtime etter vi hadde vært på første visningen. Derfor ikke jeg har satt meg så veldig inn i alt det andre;) hihi, vi damer er enkle noen ganger...!

Anonym sa...

Hei,
kjempeflott blogg du har!! Masse interesant, å flotte ide'a!!

Mvh, Hilde Venche på Taras