tirsdag 1. september 2009

Twilight!

Kjære lesere av denne blogg, denne filmen er så bra at jeg bare er nødt til å anbefale den videre til dere! Twilight er rett og slett en helt fantastisk kjærlighetsfilm :) Den handler om kjærlighetsforholdet mellom "Bella" og vampyren "Edward". Hvordan skal det gå mon tro...

Filmmusikken er magisk og bidrar til at man blir helt dratt inn i filmen. Gud hvor jeg elsker slike filmer! I løpet av 24 timer har jeg sett den hele 3 ganger ;) Så bra er den!

Jeg har ikke hatt denne godfølelsen siden jeg så den nyeste "Stolthet og fordom" filmen på kino. Jeg smeltet totalt da Edward uttalte: "You don`t know how long I have waited for you!"

Så hvis dere liker kjærlighetsfilmer, bare må dere se den! Oppfølgeren kommer på kino 20. november. I can`t wait!!! Her kan dere lese mer om filmen: http://www.filmweb.no/kino/article166853.ece

God natt!

10 kommentarer:

Hulda sa...

Så at du hadde skrevet til meg på facebook. :) Ja, tror denne filmen må være både romantisk og spennende. Gleder meg til å se den!

Jeanette sa...

JA, jeg er så enig, den er helt fantastisk! Var veldig skeptisk først og så den for første gang i sommer, og dagen etterpå måtte jeg se den en gang til, og dagen etterpå dro jeg å kjøpte alle 4bøkene på engelsk. Nå holder jeg på med siste boka på 700 sider og drar den ut så godt jeg klarer, og jeg blir så trist når jeg tenker på at det er den siste... Noen burde tvinge forfatteren til å skrive noen til! Det anbefales virkelig å lese bøkene hvis du ikke har gjort det og lurer på hvordan det går med dem:)

Charlotte sa...

Er helt enig om at denne filmen er utrolig bra!!! Jeg har sett filmen to ganger og lest boken en gang. Men det skal ikke bli lenge til jeg skal se filmen igjen! I tilegg har jeg lest de tre andre bøkene i denne serien, og de er like fantastiske. Har akkurat avsluttet "Breaking Dawn" på 600 sider, og det er en utrolig spennende slutt! Den leste jeg til og med på engelsk, hadde ikke tid til å vente på den på norsk! Kan virkelig anbefale de andre bøkene også; "Under en ny måne" og "Eclipse"!
Ønsker deg en fin dag!
Charlotte :)

Elis@beth sa...

ÅÅÅÅ!! Takk for filmtips-kanskje jeg må kjøpe denne i dag!!

Klem til deg! Ha en fin dag!

Ellemeller sa...

Eg såg filmen på kino og den tok meg med storm!! Herlig stemning og fantastiske effektar, for ikkje å snakke om musikken!
Min tolvåring og eg likar den like godt:)

Anita

RA/finetingtingeling sa...

Ikke sant det er en av de fineste kjærlighetshistoriene?! Synes de har klart å fange følelsene mellom Bella og Edward på en kjempefin, uglamorøs måte. Veldig fint! :)

Liker du filmen liker du garantert bøkene. Jeg har lest alle fire (som til nå er publisert) og kan godt røpe mange spennende detaljer til deg, men noe sier meg du heller vil oppleve de linje for linje eller film for film selv! ;)

*klem*

Anna sa...

JAA, den er kjempe bra. Sett den mange ganger, og den er like fin hver gang :) Snart ferdig med bøkene, s-p-e-n-n-e-n-d-e! Gleder meg til neste film :)

Ha en fin dag!

Linda sa...

Har hørt mye skryt om den fimen, så jeg må nok se den!

Ha en flott dag!
Klem til deg

Jorid + NOE Blog sa...

Hei :-)
Er så enig med du!! Den er nydelig og magisk. Kan ikke vente før neste film kommer!!

Håper du får en flott onsdag! Straks er det sannelig helg igjen ;-)

Klem Jorid

♥HverdagsHjerter sa...

Hei:-) Leser boka akurat nå! Så nå gleder jeg meg til filmen,ja:-) Go`onsdag:-)