mandag 7. september 2009

Musikk og Collage


(Trykk på bildet for å få det større. Bildene hentet herfra)

Da har jeg lagt til litt musikk på bloggen. Jeg skal teste det ut i alle fall, og har lagt listen langt oppe på venstre side, slik at de som ikke vil ha musikk på, kan slå den av. Jeg har jo hørt at det er mange som ikke liker å måtte tvangshøre på andres musikk ;) Men jeg ønsker virkelig å dele disse utvalgte sangene til dere. Første sangen ut er selvsagt en sang fra Twilight, "Bellas Lullaby" ;) Den andre er fra Stolthet og fordom filmen. Så kommer bryllupssangen til meg og husbonden. Etter det kommer det to til sanger fra Twilight og en til fra Stolthet og fordom.
Jeg lover at dette innlegget blir det siste om Twilight! Men jeg måtte bare dele denne collagen med dere. Kanskje jeg klarer å lokke noen flere til å se denne herlige filmen ;)
God natt!
(Edit: Rekkefølgen på sangene er endret)

9 kommentarer:

Charlotte sa...

Herlig collage med mange flotte bilder! Og nyyyydelig musikk! Elsker "Bellas Lullaby"!!! Gleder meg sånn til 20 november når "New Moon" kommer. Da skal jeg på premieren!!! Skal følge med på Bergen Kino sin hjemmeside, for de skal snart begynne å forhåndsselge billettene. Dersom vi ikke får barnevakt så tror jeg jammen jeg går aleine, selv om jeg vet at mannen min faktisk likte "Twilight - Evighetens kyss" også!
Ønsker deg en fin dag, Fru Luna!
Klem Charlotte

Tee of Vinnord Cottage sa...

Har du lest boken??? Den er jo bare tretti ganger bedre enn filmen... men klager ikke... har sett filmen... mye! :)

Husker jeg leste Evighetens kyss da den først ble publisert på engelsk... og drømte om at kanskje det ble film... men så var den ikke så populær til å begynne med... men pang sa det og ALLE leste den!!! Hurra!!! :)

Gleder meg til New Moon...

Anonym sa...

Du har lurt meg til å se filmen! Så den i helga. Hadde ikke tenkt til å se den, tenkte at vampyrer ikke var noe fpr meg.. men etter alle inneggene i bloggen din om filmen den siste tiden, tenkte jeg at jeg måtte bare prøve... Og den var jo KJEMPEBRA!! Gleder meg til neste!!!

Fru Luna sa...

Hei Anonym :)
Så bra at jeg fikk overbevist deg til å se filmen, og at du likte den! Det er bestandig litt skummelt å anbefale filmer til andre, men jeg er sikker på at alle som liker kjærlighetsfilmer, vil synes den er like bra som Titanic, Romeo og Julie, Stolthet og fordom etc...
Nå måtte november bare forte seg å komme, spesifikt 20 NOVEMBER!

Jorid + NOE Blog sa...

Så nydelig :-D

ha en flott dag!
Klem Jorid

Bea sa...

Jeg sier som anonym, tenker at vampyrfilmer ikke er noe for meg, men nå har jeg hørt så utrolig mye bra om den at jeg må nok bare se den ;)
Liker bloggen din kjempegodt forresten, er ofte innom å sniker, er bare utrolig dårlig å legge igjen kommentarer (fysj!) Håper du har en fin dag, klem :)

Anne sa...

Så koseleg med Michael Buble som brullaupssong! Nydeleg vakker song:)
Du kan berre blogge meir om Twilight for min del, er jo så fin film;) Har du sett den svenske vampyrfilmen "lat den rette komma inn" ("Let the right one in" på engelsk)? Den er verkeleg verdt ein kikk;)
Ha ein flott dag!

Gro sa...

Jeg hadde også bloggmusikk tidligere, men har tatt den bort etter noen måneder... merket at jeg slo av min egen bloggmusikk, og gadd ikke mekke ny. Men test det ut - kanskje ditt låtvalg varer lenger enn mitt? Likte så godt sengetepper i forrige innlegg. Sydd selv??? Nydelig i hvert fall! Klem fra Gro

Julia sa...

Heisann! Jeg er tidligere anonym som så Twilght på grunn av det du skrev i bloggen din.
Og jeg kommer ikke over hvor fantastisk den er! Tror jeg er like hekta som deg. Har sett filmen maaange ganger nå! Ogliker den bare bedre og bedre for hver dag! Gleder meg til 20. nov som om det skulle vært juaften!=) Elsker sangen du har på bloggen din.

Jeg ha nå fått min egen blogg hvis du vil ta en titt=)

Ha det fint=)