onsdag 2. september 2009

Hektet?JAAAAAA!!!!!
I dag måtte jeg en tur til byen for å kjøpe meg filmen "Twilight" og de fire bøkene Twilight-filmene er basert på. Begynte på Twilightboken allerede i en skobutikk, mens jeg ventet på tanten min :P Tror ikke jeg klarer å vente med å lese bok nr 2, 3 og 4 heller, jeg må bare vite fortsettelsen... Filmen så jeg forresten enda en gang nå i ettermiddag, mens jeg holdt på med et hekleprosjekt :)

Må bare dele dette med dere:

"About three things I was absolutely positive.

First, Edward was a vampire.

Second, there was a part of him - and I didn`t know how dominant that part might be - that thirsted for my blood.

And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him."


Posted by Picasa

10 kommentarer:

Besta sa...

Forstår deg veldig godt, begynte å lese bøkene i sommer og las alle 4 på rappen, Fikk ikke gjort så mye annet. Filmen har jeg ikke sett ennå, må nok kjøpe den.
Ha en fin kveld.
Klem fra Marilyn

Mor og datter sa...

ENIG!!! :-)
elsker filmen, den er kjempe fin!!:)
har bestilt meg bøkene og de er rett rundt hjørnet! Gleder meg til å lese de! De har sagt at bøkene er bedre enn filmen,så det her kan bli interessant;) Gleder meg til neste film kommer og!! :-)

klem

Anne Mette Lie sa...

Me looooooove! *fullstendig hektet*

:-)

Anne sa...

Ååå, eg er så einig! Eg har blogga om så fantastisk bra denne filmen er eg og! Har høyrt at bøkene er enno betre også:) Gler meg i alle fall til ny film 20. november! Jippi!
Klem Anne:)

the Folding chair sa...

Jeg var gjennom min Twilight periode i vinter en gang. Har nå "moved on" til True blood - litt voksnere/mye råere - men fremdeles vampyrer og romantikk...

Merete sa...

Enig enig:) Er på bok nr. 3 nå! Og har til og med funnet et utdrag (av samme forfatter) av en påbegynt bok om samme historien fortalt av Edward! Ganske interessant! Om du er interessert, kan jeg finne linken til deg! :)
~merete

Bdicte sa...

OK, æ e overbevist!! Går inn på cdon.com i dette øyeblikk:))

RA/finetingtingeling sa...

Sukk, leste bok nummer fire på én dag i påsken. Jepp, hektet! ;) Ja, og så leste jeg alle fire bøkene på ny i sommer! :p

Lykkeliten sa...

Godt å se det er flere voksne som er hektet!
Jeg har kamuflert det litt med å si at jeg vil holde meg litt oppdatert på hva husets tenåringsdatter leser + at jeg trenger noen "enkele" bøker på engelsk!
Patetisk, ikke sant?
Herlige bøker, og JA, de er mye bedre enn filmen!

Tindrande Auge sa...

så utrolig kult å finne fler som er like HEKTET til twilight som meg!!!Og for en nydelig blogg du har!inspirerende! vil gjerne følge deg vidre ;) hilsen Nina