tirsdag 17. januar 2012

Supersalg på Bourgie Kartellampe!


Denne uken kom jeg over et supertilbud på Bourgie Kartellampe medium størrelse. Full pris er 1099,-, nå 499,-. I tillegg fikk jeg 100 kr i gavekort fra butikken ved å sende en sms med kodeord "elektro" til 2290.


Butikken hadde inne denne blanke varianten av lampen og den sorte. Begge var kule, men blank passer best inn her hjemme.


 Hele to lamper fikk bli med meg hjem! De har nå fått hedersplass på nattbordene våre, men de blir nok flyttet litt rundt på, sånn etter hvert...


Jeg hadde en fantastisk morsom fotoshoot i går, med mine nye "modeller". Lampene tar seg like flott ut i virkeligheten, som på bilder!


 Herligheten kan kjøpes HER.

14 kommentarer:

Hulda sa...

Lampen passet veldig godt inn hos deg! :)

Randi sa...

Utrolig fin! Noe nytt å ønske seg ser jeg ;-)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Å den er fin!
Sender dei tru du?

Klem M♥

Har en drøm... sa...

Kjempefine!!
Jeg har nettopp vunnet en slik, av den minste typen:)
Flott lys den gir ♥

Hilfa sa...

SÅ fine!! Så at de hadde dem på tilbud på JM Hansen da eg va på taklampe jakt. Bare synn eg ikke har plass til flere lampe, ellers hadde eg kjøpt! :)

Else sa...

Æ vil og ha....

Anonym sa...

Hvordan gjorde du?

Fru Luna sa...

Hei anonym. Hva er det du tenker på?

Anonym sa...

Det er vel en etterligning?

Fru Luna sa...

Anonym: Nei, det er en seriøs butikk midt i sentrum av Tromsø.

Vibeke M sa...

Jeg er mer opptatt av vasen - den er fra Blåst?

Fru Luna sa...

Vibeke M: Ja, englevasen er fra Blåst :)

Anonym sa...

Hei:-) For en flott blogg du har! Jeg har sett at det er flere som selger denne lampen på nettet, men jeg finner ikke noen info. om at det finnes fler str. av kartells bourgie.
Synes at denne str. er kjempefin, så jeg har veldig lyst til å bestille denne. Kom den i original embalasje fra kartell? Har den det samme justerbare opphenget (for høyde) på innsiden av skjermen som bourgie?

Vennlig hilsen

Malin

Fru Luna sa...

Malin: Takk for det! Ja lampen kom i orginal embalasje fra Kartell. Tror det er bare en høyde å velge på innsiden av skjermen. Den største varianten har kanskje flere...