lørdag 9. april 2011

Roser fra min kjære


Min første blomsterbukett i år er kommet i hus. Friske blomster er et sjeldent syn i dette hjemmet, da det alltid er noe annet fornuftig å bruke pengene på. Men i dag kom jeg og min mann over roser til 20 kroner på Rema 1000, og mannen lot seg lett overtale til å kjøpe meg blomster ;)

 

Som dere ser så talte fargen lyserosa sterkest til meg i dag. Selv om jeg er en veldig "hvit" person, så er det ikke alltid jeg går for hvitt... Innimellom har jeg et indre behov for visse farger.

 

Jeg må til slutt takke dere så mye for de varme kommentarene dere la igjen til forrige innlegg. Jeg er helt overveldet over hvor flotte medmennesker jeg har. Jeg hadde virkelig ikke forventet en slik respons, og jeg kjente varmen fra dere helt opp til Tromsø! 

Det er tøft å dele så mye av seg med offentligheten, og jeg har brukt langt tid på å komme til dette punktet. Men dersom jeg får økt bevissheten rundt sykdommen M.E og får folk til å sette mer pris på sine eget liv skal jeg gjerne ofre litt av privatlivet mitt.
 

 Neste innlegg blir om dietten jeg følger. Matintoleranse og magesmerter har jeg hatt i mer enn 10 år og denne nye dietten har gjort underverker med mageproblemene mine. Jeg trodde også at streng diett var ensbetydende med kjedelig mat, men jeg har faktisk aldri spist så spennende og god mat som det jeg gjør nå :)

God helg!

4 kommentarer:

As sa...

Nydelige blomster=) Enig med deg, flott å velge farger i blant=) takk for titten=) klem

Bdicte sa...

Flott at de har roser på rema, da klare nemlig æ også å ha friske blomster iblant, hehe. E såå dårlig til det ellers.

Tuusen takk for tips til bryllupsplanlegginga, va jo masse æ trengte å vite! Har også tenkt å ha ønskelista på glassgalleriet, dem har så mye fint og i tillegg kjenne æ ho som driv det godt.

Fortsatt fin helg til dæ, Linda!
Klem
Benedicte

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjekt med roser frå sin mann♥
Eg fekk nellikar av min i forgårs♥

Kjenner eg bli provosert av innlegget ditt under her-helse Norge på sitt verste!! At det skal vere so vanskeleg å bli sjuk i verdens rikaste land er heilt utruleg!
Ikkje bere er ein sjuk-men ein må og kjempe for seg sjøl i tilleg!! Burde vere unødvendig!!
Håpe verkeleg at det ordna seg for deg, at du får den hjelpa du treng og at du blir frisk!!

(er det ikkje ein klinikk i England som er veldig god på ME?)

Håpe du får ein fin søndag☺

Klem M♥

GODE DAGER sa...

Nydelig! Fin og inspirerende blogg:)