lørdag 16. april 2011

Hvit påskeI år som i fjor blir det en hvit påske i Drømmefabrikken. Gult er ikke helt min farge, men så er jeg ikke så ivrig etter å pynte til påsken heller. Den eneste pynten vi har er noen hvite egg med glitter, som jeg fant på Åhlens i fjor. De sklir rett inn i Drømmefabrikken :)

Det blir ellers en stille og rolig bypåske på meg og mannen, med mye hjemmelaget sunn sjokolade, film og påskekrim. Vanligvis låner vi hytta til svigers noen dager i påsken, men i år må vi bli hjemme pga. formen min. Men jeg tror at bypåske kan bli koselig det også :)

GOD PÅSKE! 

11 kommentarer:

madam mim sa...

Så enkelt og vakkert, Linda :-)

Håper du får ei fin bypåske til tross for laber form. Var gripende lesing, din historie om ME og alle utfordringer det innebærer....

Ha en fin lørdag!

Klem Linda :-)

Unknown sa...

Enig med deg der...jeg har unngått å pynte til påske pga gulfargen - ikke helt min favoritt. Men i år skal jeg prøve meg på noen Green Gate egg som jeg har kjøpt meg, får se om det funker for meg;)

Kos dere masse med bypåske, håper den blir herlig til tross for at formen ikke er helt på topp.

KLEM

Familien i Fjellborg sa...

Hei hei fru luna
Leste innlegget om sykdommen din og jeg må si jeg er imponert over hvordan du tar tak i livet.
Dette kommer til å bli bra skal du se :)
hjemmepåske på oss også - skal ha konfirmasjon 7. mai så det er en del som skal ordnes.
God palmesøndag og god bedring
klem anita s

:) sa...

Hvordan diett går du på? Om du vil fortelle da :) Jeg bruker ikke sukker, kunstig søting, melk (og veldig lite meieriprodukter) eller mel (og veldig lite gluten).

Bruker mye lettfordøyelig mat og supermat :)

Den oljen tok bort en ekstrem slitenhet i hodet. Det var vel ikke direkte hodepine, men jeg følte at jeg hadde en feilkobling i hodet. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men det føltes som om hjernen min var ute av fokus, og at jeg måtte konsentrere meg skikkelig for å få hjernen i fokus igjen hvis jeg f.eks snakket med noen. Det var helt grusomt. Akkurat den følelsen forsvant med oljen, akkurat som om hjernen fikk den smurningen den trengte. Da fikk jeg også mer energi, men er jo langtifra frisk enda. Men merket en forskjell både fysisk og pyskisk, for jeg var ekstremt skjør også når hodet var ute av fokus...

Håper du finner det som gir deg krefter! Jeg føler jeg kom meg på riktig vei etter jeg begynte på oljen. Har sikkert en lang vei, men det var noe med det å bli friskere som gir håp og glede :)

:) sa...

Jeg har forresten tenkt å kutte meieriprodukter og gluten helt, men må bare få litt flere oppskrifter under huden og sånn. Raw food er genialt sånt sett, plutselig kan man spise "ost" av cashewnøtter (og den smaker kjempegodt!)

oppsummert sa...

Ønsker deg en fin påske, Luna!

Sang Tao - Judith sa...

Kjempelekkert med hvite egg:)

Hilde sa...

Behandling.. tjaa på en måte.. e sånn 3 ukers opplegg med UNN som går på nakke og ryggplaga. E masse trening så eg tvile på at eg klare å gå ordentlig imorra *ler* Stokke stiv etter å ha levd nåen år på soffan..

Hilde sa...

Tusen takk for det Linda :) Vetkje om det e så arti å bli eldre, men man har vel inga valg ;)

Anonym sa...

hei,hei Linda. For et vakkert hjem du har. Et lite spørsmål fra meg- Tar du noensinne på deg interiør oppdrag?
mvh silje

Fru Luna sa...

Hei Silje :) Har aldri hatt noen interiøroppdrag. Nå er ikke helsen bra nok til å gjøre det heller, men det hadde kanskje vært morro å gjøre noe slik en gang i fremtiden :)
P.S. Kjenner jeg deg?

Hilsen Linda