onsdag 13. april 2011

Sunne hjemmelagde sjokoladetrøfler!


Hei dere! Nå skulle jeg egentlig skrive et innlegg om dietten min uten sukker, melk, gluten og gjær, men det innlegget krever at jeg er i litt bedre form, så jeg får heller ta det en annen gang.

I stedet kan jeg vise dere noen kjempegode og supersunne sjokoladetrøfler jeg har totalt dilla på :)

Oppskriften fant jeg på bloggen til søte Silje, som har inspirert meg masse i forbindelse med dietten. Klikk HER for å komme til oppskriften til Silje. Oppskriften anbefales på det varmeste, men sjokoladetrøflene er svært avhengighetsskapende ;)

3 kommentarer:

InstatreffNorge sa...

Spennende dette her:) Jeg har blitt veldig inspirert av Silje jeg også og spiser kun rå hjemmelagd godis nå, ikke noe sukker her heller. Og minst mulig tilsetningstoffer og gluten. Ikke kumelk heller..men havremelk er bra:) Kroppen føles så mye bedre:)

Ha en deilig kveld:)

Klem Lise

InstatreffNorge sa...

Legger meg til som følger:)

:) sa...

Silje er en fantastisk inspirasjon! Jeg har antagelig også ME, men har ikke hatt det så lenge som deg. Jeg ble syk i juni i fjor. Min mat er min medisin :-) Flott å se at du gjør grep m kosten. Håper du finner nye krefter!! Ps: jeg har fått god hjelp av Okinawa Omega3-olje som jeg tar sammen med gress og alger. Hodet mitt var helt ødelagt (skikkelig ME i hodet), men det forsvant over natta med den oljen. Jeg er fortsatt syk, men fikk et skikkelig spark oppover stigen med Okinawa :) Vet om ei annen med ME som fikk god hjelp av den, men Silje i siljesreise har desverre ikke hatt en slik effekt som vi hadde.